| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-23 22:21:15
Temat: Chili con carne zrobiłamWitam ponownie
Zrobiłam dzis cos ala chili con carne, tj. tak mialo byc, w skrocie,
pokrojone w kostke miesko posolone i przyprawione duszone z cebulka i
rosolkiem, jak zmieklo fasolka kukurydza i pomidory w kostke.
1 wyszlo za rzadkie i nie wiedzialam jak to zagescic, balam sie ze od maki
straci smak
2 smakowalo jak zmodyfikowana fasolka po bretonsku
Co ja robie zle/? Nie wiem czemu mi nie wyszlo. Bylo dobre, ale nie
przypominalo mi chili con carne, ktore jadlam. Ma ktos jakis pomysl?
Monika
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |