| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-25 00:31:53
Temat: pasztet z pieczarek - wrazeniaWitam ponownie. Upieklam dzis pasztet z pieczarek. Mial to byc chrzest
mojego nowego prodiza, no i nie wiem czy nie dodalam za duzo bulki tartej,
bo tak jakos smakuje, ale inaczej nietrzymaloby sie to razem. Jak sadzicie
konsystencja "ciasta" powinna byc taka jak na mielone? Jesli tak, to
musialam dac tyle bulki. Czy ktos z was to robil i czy mu tez troche smakuje
bulka?
No i do tego mialy byc pieczone ziemniaczki. Znowu pytanie: czy w prodizu
nie da sie zrobic ziemniaczkow z chrupiaca skurka? Moze musza sie piec
odkryte? Byly mieciutkie ale bez skorki, moze za wczesnie wyjelam?
Pozdrawiam gorąco
Monika Zarczuk
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |