| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-18 14:14:46
Temat: ChińskieHmmm
Pytanie znow mam :)
Chodzi mi zow o chinszczyzne. Zawsze robilam ja z kurczaka. Piers i
tyle. A dzis mam plaster schabu i zastanawiam sie czy moge go uzyc do
obiadu.
Walkie :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-18 16:11:54
Temat: Re: Chińskie
Uzytkownik "walkie" <w...@w...net.pl> napisal w wiadomosci
news:arasg3$dqo$1@news.tpi.pl...
> Hmmm
> Pytanie znow mam :)
> Chodzi mi zow o chinszczyzne. Zawsze robilam ja z kurczaka. Piers i
> tyle. A dzis mam plaster schabu i zastanawiam sie czy moge go uzyc do
> obiadu.
> Walkie :)
zrob wieprzowine w sosie slodko-kwasnym
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-18 16:16:17
Temat: Re: Chińskie
Jola L-L wrote:
> zrob wieprzowine w sosie slodko-kwasnym
>
> Jola L-L
Zrobilam wieprzowine z grzybami ;-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |