« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-01-12 08:32:07
Temat: CholesterolCzy tłusta rybka wędzona (np. mintaj) powoduje wzrost, czy spadek
cholesterolu ?
(słyszałem różne opinie)
Pozdrawiam
Krzysztof
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2000-01-12 10:30:07
Temat: Odp: CholesterolUżytkownik qw1 <k...@b...chip.pl> w wiadomości do grup > Czy tłusta rybka
wędzona (np. mintaj) powoduje wzrost, czy spadek
> cholesterolu ?
> (słyszałem różne opinie)
> Pozdrawiam
> Krzysztof
>
"Tłusta" rybka wędzona makrela zawiera tylko 15,5g tłuszczu/100g, łosoś
8,5g , a dorsz 0,5g.
To tak w kwestii formalnej ;-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2000-01-12 13:23:52
Temat: Re: CholesterolA co z cholesterolem ?
>"Tłusta" rybka wędzona makrela zawiera tylko 15,5g tłuszczu/100g, łosoś
>8,5g , a dorsz 0,5g.
>To tak w kwestii formalnej ;-)
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2000-01-19 17:02:52
Temat: Odp: CholesterolNie przejmuj się cholesterolem jeśli przestrzegasz podstawowej zasady
niemieszania paliw tj. tłuszczy i węglowodanów.
Ryby naogół są 'chude' więc nie przejmuj się, a odrobina dobrego tłuszczu w
pożywieniu musi być jak amen w pacierzu.
Optymalny
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |