Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto faworkowe

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ciasto faworkowe

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2008-01-29 16:22:58

Temat: Ciasto faworkowe
Od: "dippi" <dippi[HATESPAM]@op.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam
Planuję w środę smażyć faworki, ale się zastanawiam czy gdyby dziś zrobić
ciasto i włożyć do lodówki na 24 h, a smażyć dopiero wieczorem w środę to
czy wyjdą takie jakby ciasto przygotować w dniu smażenia, czy też będą miały
"bąbelki"?

Pozdr
Dippi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2008-01-29 18:33:57

Temat: Re: Ciasto faworkowe
Od: Ikselka <i...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Tue, 29 Jan 2008 17:22:58 +0100, dippi napisał(a):

> Witam
> Planuję w środę smażyć faworki, ale się zastanawiam czy gdyby dziś zrobić
> ciasto i włożyć do lodówki na 24 h, a smażyć dopiero wieczorem w środę to
> czy wyjdą takie jakby ciasto przygotować w dniu smażenia, czy też będą miały
> "bąbelki"?
>
> Pozdr
> Dippi

Wszystko będa miały, jak trzeba. Można nawet zamrozić to ciasto.
--
XL wiosenna
===========================================
Adres na WP nieaktywny. Priv tylko na e...@o...pl
Pozdrawiam podszywki - produkujcie sie dalej, nie mam nic przeciwko temu,
byle było mądrze :-P

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

OBIAD
klarowane masło
rzucam palenie!
AMICA kuchnia mikrofalowa - 1250W mocy całkowitej, nie za mało?
ixelko!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »