| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-01-29 16:22:58
Temat: Ciasto faworkoweWitam
Planuję w środę smażyć faworki, ale się zastanawiam czy gdyby dziś zrobić
ciasto i włożyć do lodówki na 24 h, a smażyć dopiero wieczorem w środę to
czy wyjdą takie jakby ciasto przygotować w dniu smażenia, czy też będą miały
"bąbelki"?
Pozdr
Dippi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-01-29 18:33:57
Temat: Re: Ciasto faworkoweDnia Tue, 29 Jan 2008 17:22:58 +0100, dippi napisał(a):
> Witam
> Planuję w środę smażyć faworki, ale się zastanawiam czy gdyby dziś zrobić
> ciasto i włożyć do lodówki na 24 h, a smażyć dopiero wieczorem w środę to
> czy wyjdą takie jakby ciasto przygotować w dniu smażenia, czy też będą miały
> "bąbelki"?
>
> Pozdr
> Dippi
Wszystko będa miały, jak trzeba. Można nawet zamrozić to ciasto.
--
XL wiosenna
===========================================
Adres na WP nieaktywny. Priv tylko na e...@o...pl
Pozdrawiam podszywki - produkujcie sie dalej, nie mam nic przeciwko temu,
byle było mądrze :-P
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |