| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-11-19 19:44:05
Temat: Re: Co z sera topionego ?> ilosci sera topionego , bodajze "gouda". Niestety, poza pomyslem na zupe
> serowa nic innego nie przychodzi mi do glowy jak to wykorzystac
Sos serowo-kurczakowy z tagiatelle albo z ryżem.
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-11-19 19:46:14
Temat: Re: Co z sera topionego ?
"Leval" <l...@n...pl> wrote in message
news:ejq8bp$cc6$1@atlantis.news.tpi.pl...
Founde.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-11-19 19:55:48
Temat: Re: Co z sera topionego ?Panslavista napisał(a):
> "Leval" <l...@n...pl> wrote in message
> news:ejq8bp$cc6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Founde.
Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu. Masz Ty
pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
ROTFL&EOT.
Grupę przepraszam za wywlekanie, ale NMSP!
Juf
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-11-19 20:08:36
Temat: Re: Co z sera topionego ?
Le dimanche 19 novembre 2006 ŕ 20:55:48, dans <ejqd6d$dkv$1@inews.gazeta.pl> vous
écriviez :
> Panslavista napisał(a):
>> Founde.
> Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu. Masz Ty
> pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
> ROTFL&EOT.
> Grupę przepraszam za wywlekanie, ale NMSP!
Przynajmniej raz warto bylo :D
Ewcia, z zapluta klawiatura...
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-11-19 20:13:55
Temat: Re: Co z sera topionego ?Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
> Le dimanche 19 novembre 2006 ŕ 20:55:48, dans
> <ejqd6d$dkv$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez :
>
>> Panslavista napisał(a):
>
>>> Founde.
>
>> Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu.
>> Masz Ty
>> pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
>> ROTFL&EOT.
>> Grupę przepraszam za wywlekanie, ale NMSP!
>
> Przynajmniej raz warto bylo :D
>
> Ewcia, z zapluta klawiatura...
Bóg zapłać Miłej Pani za wsparcie moralne i aprobatę.
Ukłoney&honory!
Juf!2109
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-11-19 20:20:08
Temat: Re: Co z sera topionego ?Dnia Mon, 20 Nov 2006 19:23:51 +0100, Leval napisał(a):
> Witam,
> rzadko pisze, rzczej podczytuje i skrupulatnie przecvhowuje wasze wspaniale
> przepisy, wyprobowujac je od czasu do czasu. Dzis jednak i ja zwracam sie o
> podpowiedz, pomoc. Stalam sie przez przypadek wlascicielka dosc sporej
> ilosci sera topionego , bodajze "gouda". Niestety, poza pomyslem na zupe
> serowa nic innego nie przychodzi mi do glowy jak to wykorzystac sensownie.
> prawde powiedziawszy to zupy zreszta mniej mnie interesuja bo w domu niezbyt
> sa chetni do ich jedzenia. raczej jakies konkretne danie. Czy ktos ma jakis
> pomysl ? Z gory dziekuje.
> pozdrawiam
> Leval
roladę serową do krojenia na kanapeczki :)
moge podesłać przepis jeśli nie masz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-11-19 20:40:05
Temat: Re: Co z sera topionego ?
" Juf" <j...@b...pl.preczzespamem> wrote in message
news:ejqd6d$dkv$1@inews.gazeta.pl...
> Panslavista napisał(a):
>
>> "Leval" <l...@n...pl> wrote in message
>> news:ejq8bp$cc6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> Founde.
>
> Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu. Masz Ty
> pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni szwajcarskiej, ser
można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-11-19 20:41:28
Temat: Re: Co z sera topionego ?
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
news:8424480238$20061119210837@ewcia.kloups...
Śmiejesz się jak głupia do sera (niech mi Sylka wybaczy)...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-11-19 20:42:27
Temat: Re: Co z sera topionego ?
> roladę serową do krojenia na kanapeczki :)
> moge podesłać przepis jeśli nie masz
Ja bardzo proszę o przepis.
Grażyna
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-11-19 20:44:18
Temat: Re: Co z sera topionego ?Panslavista napisał(a):
> " Juf" <j...@b...pl.preczzespamem> wrote in
>> Panslavista napisał(a):
>>> Founde.
>>
>> Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu.
>> Masz Ty pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
>
> Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni
> szwajcarskiej, ser można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie...
Thaaaa, i wtedy to jest _fondue_ równie fondue'owate jak pieczeń wołowa po
hawajsku w ZG @ PRL. Smacznego! :->>>
Są tu spece od kuchni PRLowskiej, oczywiscie szanujemy ich. :-P
Smacznego!
Juf!2109
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |