« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-05 20:00:21
Temat: Cos na karnawal :)Kurczaka, starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej
szklanego.
Dodajemy goździki, cynamon, a następnie skrapiamy cytryną. Tak
przygotowanego kurczaka zalewamy jedną szklanka wina białego i jedną
szklanka wina czerwonego. Dodajemy 100 ml ginu, 100 ml koniaku, 200 ml
Smirnoffa i 50 ml białego rumu. Potrawy nie musimy poddawać obróbce
cieplnej, a kurczaka możliwie szybko wyrzucamy - bo jest do du.., ...
natomiast sos ... sos? Soooss! Paluszki lizać!!
Aha, kurczaka najpierw należy zabić, bo bydlak wychleje co tylko się
da...
--
solo
/cyt. z grupy obok? :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-05 20:57:31
Temat: Re: Cos na karnawal :)> cieplnej, a kurczaka możliwie szybko wyrzucamy - bo jest do du..,
...
> natomiast sos ... sos? Soooss! Paluszki lizać!!
ROTFL!!!!!!!!
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |