Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cukier w winie - cały od razu czy w etapach

Grupy

Szukaj w grupach

 

Cukier w winie - cały od razu czy w etapach

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-08-24 21:09:34

Temat: Cukier w winie - cały od razu czy w etapach
Od: "palestyniok" <p...@o...ue> szukaj wiadomości tego autora

Witam, czytałem odnośnie dawkowania cukru do nastawu winnego gdy się chce
otrzymać mocne wino, jedni piszą iż można cały cukier dodać na początku
robienia nastawu a inni że należy dodawać w etapach - co wy o tym sądzicie.
Proszę o porady z życia wzięte.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-09-12 18:27:57

Temat: Re: Cukier w winie - cały od razu czy w etapach
Od: Rutino <r...@W...op.pl> szukaj wiadomości tego autora

Fri, 24 Aug 2007 23:09:34 +0200, na pl.rec.kuchnia, palestyniok
napisał(a):

> Witam, czytałem odnośnie dawkowania cukru do nastawu winnego gdy się chce
> otrzymać mocne wino, jedni piszą iż można cały cukier dodać na początku
> robienia nastawu a inni że należy dodawać w etapach - co wy o tym sądzicie.
> Proszę o porady z życia wzięte.

proponuję zajrzeć tutaj: http://wino.org.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Technika robienia zupy
Tort tiramisu - jedno pytanie
Chwalę
Re: drink
Wekowanie - prosze o pomoc:)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »