| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-08-01 05:31:54
Temat: Re: Czy dobrze wykonalam? Ciasto "pszczolka"
Użytkownik "Agnieszka Młynarczyk" <a...@b...pl> napisał w wiadomości
news:dcd6uo$mfh$1@news.onet.pl...
> Użytkownik Gusiek napisał:
>
> > No i jak efekt końcowy? :)
> > Pozdrawiam, Agata
>
> Najwiekszy problem okazal sie z masa. Za skarby nie chciala wyjsc bez
> grudek :( Ale tez nie jest najgorsza.
a jak robiłas tę masę? Skąd te grudki? Przy różnicy temperatur masła i
budyniu masa może się zważyć, ale grudki...?
Napisz, może coś zaradzimy;-)
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-08-01 09:31:10
Temat: Re: Czy dobrze wykonalam? Ciasto "pszczolka"Użytkownik Basia napisał:
> a jak robiłas tę masę? Skąd te grudki? Przy różnicy temperatur masła i
> budyniu masa może się zważyć, ale grudki...?
> Napisz, może coś zaradzimy;-)
No wiec tak: najpierw zmiksowalam margaryne, pozniej dodawalam po
duzej lyzce schlodzonego budyniu (1,5 opakowania budyniu na 0,5 l
mleka). I tworzyly sie niestety grudki. Pisalo aby miksowac, az do
skutku. Jednak po 20 minutach ja i mikser mielismy dosc :)
Moze winny jest ichni niemiecki pudding ? Kiedys juz nacielam sie na
niemiecka galaretke i kasze manne. Golabki, te z poszatkowana kapusta
wyszly przez ta kasze manne na slodko :) Ale dalo sie zjesc :P
Agnieszka Młynarczyk
--
Lubisz ubrania ESPRIT? Zajrzyj na nasze aukcje:
http://tinylink.com/?xacqZcPh1b
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |