| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-07-29 08:00:14
Temat: zurmam pytanie po co dodaje sie chleba do robienia zuru lub kiszenia
burakow. Nigdy nie dodawalem a zawsze mi wychodzi. Wiec co on ma dawac?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-07-29 08:08:34
Temat: Re: zurOn Fri, 29 Jul 2005 10:00:14 +0200, Fibro <f...@w...pl> wrote:
>mam pytanie po co dodaje sie chleba do robienia zuru lub kiszenia
>burakow. Nigdy nie dodawalem a zawsze mi wychodzi. Wiec co on ma dawac?
Przyspiesza fermentacje?
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-07-29 08:23:30
Temat: Re: zurKrysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):
> Przyspiesza fermentacje?
U mnie przyspiesza rozwój pleśn, za to bez dodatku chleba proces przebiega
szybko i prawidłowo :(
Pozdrawiam
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |