Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia zur

Grupy

Szukaj w grupach

 

zur

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-07-29 08:00:14

Temat: zur
Od: Fibro <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

mam pytanie po co dodaje sie chleba do robienia zuru lub kiszenia
burakow. Nigdy nie dodawalem a zawsze mi wychodzi. Wiec co on ma dawac?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-07-29 08:08:34

Temat: Re: zur
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 29 Jul 2005 10:00:14 +0200, Fibro <f...@w...pl> wrote:

>mam pytanie po co dodaje sie chleba do robienia zuru lub kiszenia
>burakow. Nigdy nie dodawalem a zawsze mi wychodzi. Wiec co on ma dawac?

Przyspiesza fermentacje?

Pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-07-29 08:23:30

Temat: Re: zur
Od: " zora" <z...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):


> Przyspiesza fermentacje?

U mnie przyspiesza rozwój pleśn, za to bez dodatku chleba proces przebiega
szybko i prawidłowo :(

Pozdrawiam

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

cappucino czekoladowe
smazenie halibuta
Fw: [NTG] Pół szczura w mrożonce warzywnej - Hortex
Śledzie
Co po zupie rybnej?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »