| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-02-19 11:45:11
Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...In article <19peguga07ylp$.dlg@czarodziejka.net>,
Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote:
> Dnia Sat, 19 Feb 2005 09:39:52 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Wladyslaw Los*, w
> wiadomości news:<news:wlalos-F9B5AA.09395119022005@newsfeed.one
t.pl> zawarł,
> co następuje:
>
> >> Stezenie kwasu maslowego i tak znacznie szybciej sie wyrowna.
> >
> > Skąad tam kwas masłowy? Próbowałeś kiedyś kwasu masłowego?
>
> Uch. Na zapach połączenie zjełczałego masła i starych skarpetek. Zasmrodziło
> nam pracownię na 2h. I nie wiem, skąd to nagle w bigosie ma być :)
Nadto jest gorzki i, o ile pamiętam ze szkoły, trujący.
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-02-19 18:15:40
Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...Dariusz K. Ladziak wrote:
> On Fri, 18 Feb 2005 18:42:28 +0100, "waldek" <A...@o...pl>
> wrote:
>
>> Pewnie po to, aby pozbyć się specyficznego posmaku.
>
> "Specyficznego posmaku" to szybciej pozbedziesz sie dodajac
> koncentratu pomidorowego...
===
Myć się też nie trzeba, wystarczy skropić się pachnidłem.
===
> Pomysl rodem z peerelowskich barow
> szybkiej obslugi - karmienie ludzi niedogotowana kapusta. Jak
> pogotujesz wlasciwa ilosc czasu to zadnego "specyficznego posmaku" nie
> bedzie.
===
A co się z nim stanie?
waldek
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-02-20 21:43:14
Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...On Sat, 19 Feb 2005 11:59:31 +0100, Tatiana
<yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote:
>Uch. Na zapach połączenie zjełczałego masła i starych skarpetek. Zasmrodziło
>nam pracownię na 2h. I nie wiem, skąd to nagle w bigosie ma być :)
Maslowy bez pirydyny jest calkiem do niczego.
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |