Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Czy kapusty w bigosie ...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Czy kapusty w bigosie ...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-02-19 11:45:11

Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <19peguga07ylp$.dlg@czarodziejka.net>,
Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote:

> Dnia Sat, 19 Feb 2005 09:39:52 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Wladyslaw Los*, w
> wiadomości news:<news:wlalos-F9B5AA.09395119022005@newsfeed.one
t.pl> zawarł,
> co następuje:
>
> >> Stezenie kwasu maslowego i tak znacznie szybciej sie wyrowna.
> >
> > Skąad tam kwas masłowy? Próbowałeś kiedyś kwasu masłowego?
>
> Uch. Na zapach połączenie zjełczałego masła i starych skarpetek. Zasmrodziło
> nam pracownię na 2h. I nie wiem, skąd to nagle w bigosie ma być :)

Nadto jest gorzki i, o ile pamiętam ze szkoły, trujący.

Władysław

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-02-19 18:15:40

Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...
Od: "waldek" <A...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dariusz K. Ladziak wrote:
> On Fri, 18 Feb 2005 18:42:28 +0100, "waldek" <A...@o...pl>
> wrote:
>
>> Pewnie po to, aby pozbyć się specyficznego posmaku.
>
> "Specyficznego posmaku" to szybciej pozbedziesz sie dodajac
> koncentratu pomidorowego...
===
Myć się też nie trzeba, wystarczy skropić się pachnidłem.
===
> Pomysl rodem z peerelowskich barow
> szybkiej obslugi - karmienie ludzi niedogotowana kapusta. Jak
> pogotujesz wlasciwa ilosc czasu to zadnego "specyficznego posmaku" nie
> bedzie.
===
A co się z nim stanie?

waldek
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-20 21:43:14

Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak) szukaj wiadomości tego autora

On Sat, 19 Feb 2005 11:59:31 +0100, Tatiana
<yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote:

>Uch. Na zapach połączenie zjełczałego masła i starych skarpetek. Zasmrodziło
>nam pracownię na 2h. I nie wiem, skąd to nagle w bigosie ma być :)

Maslowy bez pirydyny jest calkiem do niczego.

--
Darek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

O makaronach-pytanie.
Kura curry [P]
odpady po-gołąbkowe
expres cisnieniowy Rowenta ES 180 Adagio - kto zna?
Buleczki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »