| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-10-30 09:49:59
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Krysia Thompson wrote:
> wszystko co pomidorowe jest o
> >wiele lepsze niz wersje bez pomidorow! :) to tak jak z niebieskim -
> >wszystko co niebieskie jest ladniejsze od tych samych rzeczy, ale w innym
> >kolorze :) cholernie obiektywna jestem, co? ;)
> >
> TO rozumiem...- w jakim kolorze? Dowolnym, byleby byl to dowolny
> odcien niebieskiego (w tej chwili od stop do glow w granacie).
> Haslo #2 - Wszystko pasuje do granatowego.
tak wlasnie ;))))))))))
> Czy pisalam, ze bylam dawno temu na party tematycznym - a temate
> byl BLUE...
> chle byl niebieskim maslem posmarowany, lod byl niebieski, nawet
> mus z lososia byl niebieski, co w swietle niebieskic zarowek
> wygladalo lepiej niz za dnia...niebieskie lody, slatka z
> niebieskim majonezem, niebieskie ciasto, z niebieska smietana,
> ludzie ubrani na niebiesko, lub ze stosownym haslem na sobie (np
> bluprint, blue moon, blue film), jesli brak to wpadali
> "przypadkiem" do basenu z niebieska woda...
woooooooooow, to by mi sie spodobalo :)
tylko jak uzyskac niebieski kolor potraw? i to nie zmieniajac ich smaku?
jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-10-30 10:04:23
Temat: Re: Czy macie slabosc do...PatryCCCja <k...@s...pl> a écrit dans le message :
3...@s...pl...
ciach
> woooooooooow, to by mi sie spodobalo :)
> tylko jak uzyskac niebieski kolor potraw? i to nie zmieniajac ich smaku?
> jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
>
z naturalnych : jagody, susz jagodowy
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 12:08:47
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>> ludzie ubrani na niebiesko, lub ze stosownym haslem na sobie (np
>> bluprint, blue moon, blue film), jesli brak to wpadali
>> "przypadkiem" do basenu z niebieska woda...
>
>woooooooooow, to by mi sie spodobalo :)
>tylko jak uzyskac niebieski kolor potraw? i to nie zmieniajac ich smaku?
>jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
>
>pat
znaczy bylo, bo jak latam i szukam teraz to nie ma...jest zolty,
zielony, czerowny i czarny...hhhmmm
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 12:23:10
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>
>Zamiast masla moze sprobowac z avokado?
>A co do podziekowan, to - to jest nic w porownaniu z Twoimi przepisami. Tobie
>naleza sie wielkie dzieki i brawa. Nie zawsze odpisuje, ale Twoje przepisy sa
>extra i dobrze, ze jestes ;o)
>pozdr. Wilma
zgadzam sie
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 14:24:48
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Krysia Thompson wrote:
> >Zamiast masla moze sprobowac z avokado?
> >A co do podziekowan, to - to jest nic w porownaniu z Twoimi przepisami. Tobie
> >naleza sie wielkie dzieki i brawa. Nie zawsze odpisuje, ale Twoje przepisy sa
> >extra i dobrze, ze jestes ;o)
> >pozdr. Wilma
>
> zgadzam sie
> Krysia
co wam powiem to wam powiem ale uroslam teraz w swoich oczach ze ho ho!
chyba jeszcze nigdy taka wysoka nie bylam ;)
to potwornie wrecz mile :)
i to jeszcze skad te pochwaly - z grupy o pitraszeniu! :)))))))))))
ehhhhh, w zyciu bym sie nie spodziewala :)
a szczerze mowiac zastanawialam sie czasem czy wysylac swoje przepisy czy
nie... bo praktycznie prawie zawsze bez zadnego oddzwieku. juz myslalam ze
albo takie paskudne albo wiekszosc z was weganskiego zarcia nie tknie
;)))))))) juz nie oczekuje uwielbienia porownywalnego z tym dla "ciasta
bananowego magdaleny bassset" ale jakies: hm, zjadliwe... ;)
ale teraz juz wiem: milczenie przyjmowac za dobra monete - nikt nie pisze
znaczy ze sie nikt nie zatrul ;)))))))))))))
dzieki jeszcez raz.
pat w siodmym niebie :)
a tak wogole to dziekuje tez wam wszystkim. to m.in. dzieki wam sie
nauczylam gotowac jakos zjadliwiej :) wlasciwie to dzieki puszccce, wam i
mojej mamie, ktora wymyslala dla mnie idiotiodporne przepisy ze sie tak
wyraze ;) i ktora cierpliwie uczyla mnie robic takie banaly jak platki
owsiane z mlekiem, kaszke manne i jajecznice. i nigdy zlego slowa nie
powiedziala, nawet jak palilam scierki i upapralam cala kuchnie ;)))
a, i dzieki wojmatowi w szczegolnosci - bo on tez sie zalicza przeciez do
tej grupy. bardzo cierliwie znosi moje pytania, ktore dla niego sa z
pewnoscia ponizej krytyki, np: jak sie zaparza platki zbozowe :) dzieki.
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 14:26:02
Temat: Re: Czy macie slabosc do..."Ewa (siostra Ani) N." wrote:
> > tylko jak uzyskac niebieski kolor potraw? i to nie zmieniajac ich smaku?
> > jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
> >
> z naturalnych : jagody, susz jagodowy
a smak? przeciez jagody maja swoj smak i wplyna na smak potrawy...
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 14:26:36
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Krysia Thompson wrote:
> >jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
> znaczy bylo, bo jak latam i szukam teraz to nie ma...jest zolty,
> zielony, czerowny i czarny...hhhmmm
pewnie byl tam ktos tak samo uwielbiajacy niebieski jak ja i wykupil cala
partie ;))))))
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-30 20:24:37
Temat: Re: Czy macie slabosc do...----- Original Message -----
From: "{Wilma}" <w...@s...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, October 30, 2001 8:40 AM
Subject: Re: Czy macie slabosc do...
> Zamiast masla moze sprobowac z avokado?(ciach)
> pozdr. Wilma
>
Z nieco innej beczki - ja lubie chlebek razowy, przesmarowany grubo
rozgniecionym awokado, na to musztarda i plasterek "zywego" pomidora. Pyszne
i wege przy okazji ;-)
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-10-31 08:03:53
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Użytkownik "PatryCCCja" <k...@s...pl> napisał w wiadomości
news:3BDE7751.2134A7B9@spinacz.pl...
(ciach)
: o kurcze, az mi dech zaparlo w piersiach.. wow, dzieki... nie spodziewalam
: sie...
(ciach)
Medalu dac Ci nie moge, to chociaz szczerze pochwale. A co! ;o)
pozdr. Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-02 20:01:52
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Użytkownik "Kamila Perczak" <c...@m...pl> napisał w
wiadomości news:9rsict$pdj$2@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Herbatka" <b...@d...com.pl> napisał w wiadomości
> news:002901c15f81$8ccf4ba0$0200a8c0@tea...
> W domu robimy sok pomidorowy na
> > zime - bo ja go uwielbiam z odrobinka pieprzu i tabasco
>
> A próbowałaś z cytryną? Świetny, naprawdę.
>
> Kamila Pe.
>
>
>
> Kiedyś jednemu pijanemu co chciał więceeej!, hik!, beee!,więcej
Zaserwowałem koktajl sok +cytryna+worchester+tabasco i wypił
chwaląc, że wódki jest akuracik
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |