Message-ID: <3...@s...pl>
Date: Tue, 30 Oct 2001 15:24:48 +0100
From: PatryCCCja <k...@s...pl>
X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Windows NT 5.0; U)
X-Accept-Language: pl,en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Czy macie slabosc do...
References: <m...@4...com>
<9nnpj5$fbn$1@mail.insert.com.pl>
<0...@4...com> <9no1mi$h5$1@news.tpi.pl>
<6...@4...com> <9relc1$feo$1@news.tpi.pl>
<1f1yn7a.r97ipnyq3bizN%wlos@tele.com.pl> <3...@s...pl>
<9rjjg8$ccu$1@galaxy.uci.agh.edu.pl> <3...@s...pl>
<9rllig$qpp$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
<k...@4...com>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: news.vogel.pl 1004451699 inferno.mikrus.pw.edu.pl (30 Oct 2001 15:21:39
+0200)
Lines: 38
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!fargo.
cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news
.vogel.pl!nnrp
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:77635
Ukryj nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> >Zamiast masla moze sprobowac z avokado?
> >A co do podziekowan, to - to jest nic w porownaniu z Twoimi przepisami. Tobie
> >naleza sie wielkie dzieki i brawa. Nie zawsze odpisuje, ale Twoje przepisy sa
> >extra i dobrze, ze jestes ;o)
> >pozdr. Wilma
>
> zgadzam sie
> Krysia
co wam powiem to wam powiem ale uroslam teraz w swoich oczach ze ho ho!
chyba jeszcze nigdy taka wysoka nie bylam ;)
to potwornie wrecz mile :)
i to jeszcze skad te pochwaly - z grupy o pitraszeniu! :)))))))))))
ehhhhh, w zyciu bym sie nie spodziewala :)
a szczerze mowiac zastanawialam sie czasem czy wysylac swoje przepisy czy
nie... bo praktycznie prawie zawsze bez zadnego oddzwieku. juz myslalam ze
albo takie paskudne albo wiekszosc z was weganskiego zarcia nie tknie
;)))))))) juz nie oczekuje uwielbienia porownywalnego z tym dla "ciasta
bananowego magdaleny bassset" ale jakies: hm, zjadliwe... ;)
ale teraz juz wiem: milczenie przyjmowac za dobra monete - nikt nie pisze
znaczy ze sie nikt nie zatrul ;)))))))))))))
dzieki jeszcez raz.
pat w siodmym niebie :)
a tak wogole to dziekuje tez wam wszystkim. to m.in. dzieki wam sie
nauczylam gotowac jakos zjadliwiej :) wlasciwie to dzieki puszccce, wam i
mojej mamie, ktora wymyslala dla mnie idiotiodporne przepisy ze sie tak
wyraze ;) i ktora cierpliwie uczyla mnie robic takie banaly jak platki
owsiane z mlekiem, kaszke manne i jajecznice. i nigdy zlego slowa nie
powiedziala, nawet jak palilam scierki i upapralam cala kuchnie ;)))
a, i dzieki wojmatowi w szczegolnosci - bo on tez sie zalicza przeciez do
tej grupy. bardzo cierliwie znosi moje pytania, ktore dla niego sa z
pewnoscia ponizej krytyki, np: jak sie zaparza platki zbozowe :) dzieki.
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|