« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-09-25 09:50:16
Temat: DRUGIE SNIADANIEDwa patisony faszerowane mięsem i ryżem w sosie patisonowym.
Pychotka.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-09-25 10:19:30
Temat: Re: DRUGIE SNIADANIEPanslavista pisze:
> Dwa patisony faszerowane mięsem i ryżem w sosie patisonowym.
>
> Pychotka.
To ja dziś na obiad cukinię w cukiniowym zrobię :-)
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-09-25 17:37:37
Temat: Re: DRUGIE SNIADANIE
Użytkownik "Panslavista" <p...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:fdalmi$m9n$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Dwa patisony faszerowane mięsem i ryżem w sosie patisonowym.
>
> Pychotka.
co za pedał
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-09-25 23:31:56
Temat: Re: DRUGIE SNIADANIEOn Tue, 25 Sep 2007 11:50:16 +0200, "Panslavista"
<p...@p...onet.pl> wrote:
>Dwa patisony faszerowane mięsem i ryżem w sosie patisonowym.
>
>Pychotka.
Ale to chyba z tych wiekszych patisonow - bo czyms takim jak
marynowane to chyba nie idzie sie najesc?
--
darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2007-09-25 23:51:54
Temat: Re: DRUGIE SNIADANIE
"Dariusz K. Ladziak" <l...@w...pdi.net> wrote in message
news:46f99809.5157145@news.tpi.pl...
> On Tue, 25 Sep 2007 11:50:16 +0200, "Panslavista"
> <p...@p...onet.pl> wrote:
>
> >Dwa patisony faszerowane mięsem i ryżem w sosie patisonowym.
> >
> >Pychotka.
>
> Ale to chyba z tych wiekszych patisonow - bo czyms takim jak
> marynowane to chyba nie idzie sie najesc?
Małe - około 10cm średnicy (gdy skórki nie trzeba obierać - jest jeszcze
miękka) - ścinasz poziomo nieco wyżej niż w połowie - łyżeczką wybierasz
część miękiszu - będzie na sos, do dolnej częsci nakładasz farsz,
przykrywasz górną i układasz w rondlu z dnem polanym olejem i podlewając
bulionem. Wyłyżeczkowany miękisz siekasz, dusisz z przyprawami, robiąc z
niego sos - może być ze śmietaną.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |