« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2011-04-03 11:01:20
Temat: Zupakaniowa z kluskami kładzionymi.
Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
Baza rosołowa.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2011-04-03 12:49:09
Temat: Re: ZupaW dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.
>
>
A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2011-04-03 12:51:23
Temat: Re: Zupa
Użytkownik "Zakarm" <t...@s...com> napisał w wiadomości
news:in9qc3$l00$1@news.onet.pl...
>W dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>>
>>
>
>
> A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?
on jest jebnięty
nie pisz z nim
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2011-04-03 13:23:54
Temat: Re: ZupaDnia Sun, 03 Apr 2011 14:49:09 +0200, Zakarm napisał(a):
> W dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>>
>>
>
>
> A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?
Stąd samąd, skąd ja rydze biorę :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2011-04-03 13:27:54
Temat: DrugieZiemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
sklepu - różnica olbrzymia).
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2011-04-03 13:34:15
Temat: Re: DrugieDnia Sun, 3 Apr 2011 15:27:54 +0200, Panslavista napisał(a):
> Ziemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
> sklepu - różnica olbrzymia).
Pomidorowa na mocnym rosole wołowym, poledwica saute, ziemniaki, sałata
lodowa ze śmietaną.
Słodyczy bez.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2011-04-03 16:21:08
Temat: Re: DrugieW dniu 2011-04-03 15:27, Panslavista pisze:
> Ziemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
> sklepu - różnica olbrzymia).
>
>
jakie masz BMI grubasie?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2011-04-03 20:32:34
Temat: Re: ZupaOn 3 Kwi, 13:01, "Panslavista" wrote:
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.
Ja też miałam ochotę na grzybową, to zmarznięte maślaki sobie
wrzuciłam do zupy;p
I tu dygam pięknie w podziękowaniu tej dobrej duszy, która tu
zdradziła sposób na "świeże" grzyby zimą :D
Ech, znajoma nie mogła wyjść z podziwu skąd zimą wzięłam świeże
grzyby;p
Ale fakt, prócz tych zmarzniętych kapeluszy, dodałam jeszcze 2
łyżeczki zmielonych suszonych podgrzybków.
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2011-04-04 06:19:40
Temat: Re: Zupa
Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
news:4d985385$0$2508$65785112@news.neostrada.pl...
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.
Marnotrawstwo kan(i)
TYLKO smazone, najlepiej na "balsze", z odrobina maselka. "sote" (chociaz w
panierce tez sa niezle, ale ciezsze - zbyt duzo tluszczu "pija")
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2011-04-04 07:26:48
Temat: Re: ZupaMisiek wrote:
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4d985385$0$2508$65785112@news.neostrada.pl...
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>
> Marnotrawstwo kan(i)
> TYLKO smazone, najlepiej na "balsze", z odrobina maselka. "sote" (chociaz
> w
> panierce tez sa niezle, ale ciezsze - zbyt duzo tluszczu "pija")
Co Ty gadasz...Jakbyś w sezonie co drugi dzień przytargał 20 kapeluszy jak
talerze, to by Ci bokiem te kanie wyszły;-). Ja mam ususzone i starte,
słuyża za aromat grzybowy.
J.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |