Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zupa

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zupa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 10


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2011-04-03 11:01:20

Temat: Zupa
Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

kaniowa z kluskami kładzionymi.
Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
Baza rosołowa.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2011-04-03 12:49:09

Temat: Re: Zupa
Od: Zakarm <t...@s...com> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.
>
>


A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2011-04-03 12:51:23

Temat: Re: Zupa
Od: wesoły romek <w...@6...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Zakarm" <t...@s...com> napisał w wiadomości
news:in9qc3$l00$1@news.onet.pl...
>W dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>>
>>
>
>
> A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?

on jest jebnięty
nie pisz z nim

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2011-04-03 13:23:54

Temat: Re: Zupa
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Sun, 03 Apr 2011 14:49:09 +0200, Zakarm napisał(a):

> W dniu 2011-04-03 13:01, Panslavista pisze:
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>>
>>
>
>
> A skad ty oi tej porze roku kanie wezmiesz ?

Stąd samąd, skąd ja rydze biorę :-)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2011-04-03 13:27:54

Temat: Drugie
Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ziemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
sklepu - różnica olbrzymia).


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2011-04-03 13:34:15

Temat: Re: Drugie
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Sun, 3 Apr 2011 15:27:54 +0200, Panslavista napisał(a):

> Ziemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
> sklepu - różnica olbrzymia).

Pomidorowa na mocnym rosole wołowym, poledwica saute, ziemniaki, sałata
lodowa ze śmietaną.
Słodyczy bez.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2011-04-03 16:21:08

Temat: Re: Drugie
Od: Małyszomaniak <a...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 2011-04-03 15:27, Panslavista pisze:
> Ziemniaki, schabowy i mizeria z młodych ogórków szklarniowych (ale nie ze
> sklepu - różnica olbrzymia).
>
>

jakie masz BMI grubasie?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2011-04-03 20:32:34

Temat: Re: Zupa
Od: JaMyszka <f...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

On 3 Kwi, 13:01, "Panslavista" wrote:
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.

Ja też miałam ochotę na grzybową, to zmarznięte maślaki sobie
wrzuciłam do zupy;p
I tu dygam pięknie w podziękowaniu tej dobrej duszy, która tu
zdradziła sposób na "świeże" grzyby zimą :D
Ech, znajoma nie mogła wyjść z podziwu skąd zimą wzięłam świeże
grzyby;p
Ale fakt, prócz tych zmarzniętych kapeluszy, dodałam jeszcze 2
łyżeczki zmielonych suszonych podgrzybków.

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2011-04-04 06:19:40

Temat: Re: Zupa
Od: "Misiek" <p...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
news:4d985385$0$2508$65785112@news.neostrada.pl...
> kaniowa z kluskami kładzionymi.
> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
> Baza rosołowa.

Marnotrawstwo kan(i)
TYLKO smazone, najlepiej na "balsze", z odrobina maselka. "sote" (chociaz w
panierce tez sa niezle, ale ciezsze - zbyt duzo tluszczu "pija")

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2011-04-04 07:26:48

Temat: Re: Zupa
Od: krys <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Misiek wrote:

>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4d985385$0$2508$65785112@news.neostrada.pl...
>> kaniowa z kluskami kładzionymi.
>> Kanie uduszone w sosie własnym na odrobinie tłuszczu i zamrożone.
>> Baza rosołowa.
>
> Marnotrawstwo kan(i)
> TYLKO smazone, najlepiej na "balsze", z odrobina maselka. "sote" (chociaz
> w
> panierce tez sa niezle, ale ciezsze - zbyt duzo tluszczu "pija")

Co Ty gadasz...Jakbyś w sezonie co drugi dzień przytargał 20 kapeluszy jak
talerze, to by Ci bokiem te kanie wyszły;-). Ja mam ususzone i starte,
słuyża za aromat grzybowy.
J.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

POSTNE RYBEWKI
Kratki wentylacyjne
kratki wentylacyjne
Jabłka
Kawa + kakao rozpuszczalne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »