Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Farbowanie jaj od Francuzow - patenty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Farbowanie jaj od Francuzow - patenty

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-03-28 21:14:11

Temat: Farbowanie jaj od Francuzow - patenty
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

brunatny - liscie herbaty, lupiny orzecha wloskiego, fusy kawy
zolty - marchewka pokrojona w talarki
pomaranczowy - lupiny od cebuli (przez 25 minut)
zolto-zloty - curry, szczypta szafranu, skorki od jablek
purpura - obierki lub sok z buraka
fioletowy - jagody, jagody bzu
zielony- szpinak

Uwaga - jajka gotuja sie w wodzie przez 10 minut, nastepnie
lezakuja okolo 15 minut...Po wyjeciu i osuszeniu nablyszczyc
szmatka naoliwiona...

Podaje dla ciekawosci...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Shoarma
Witam! (i od razu pytam)
Wyzszosc Swiat BN nad Swietami WN
wesolych,
Piers z indyka (pieczona) -Help!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »