Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Francuskie sery - walka z zapachem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Francuskie sery - walka z zapachem

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-07-06 20:36:09

Temat: Francuskie sery - walka z zapachem
Od: "oiseau" <o...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!

Czy ktos z Was (nie ukrywam, ze licze tu na liczna i mocna "frakcje francuska"
:) ) zna sprawdzony sposob na neutralizacje zapachu przeroznych camembertow,
coulomierow, petit munsterow, le carre, etc - ktorych jestem oddana
wielbicielka, ale - kazdorazowe otworzenie drzwi lodowki konczy sie utrata
przytomnosci smialka-"ochotnika", rozleglymi obrazeniami wszelkich zywych
organizmow znajdujacych sie w promilu 500 metrow, drastycznymi podejrzeniami
gosci co do zawartosci lodowki i niecnych zamiarow gospodarzy. Moja walka jak
na razie ogranicza sie do zapakowania serow do szczelnych pojemnikow,
powtykania odswiezaczy w kontakty oraz nerwowego konsumowania corpus delicti.
Licze na Wasze pomysly na walke z oryginalna francuska "perfumą" ;).

Pozdrawiam,

Oiseau "I dlaczego _we Francji_ nie smierdzi?!"


--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co sądzicie o wódce "Dębowej"?
KALETOWA konsumuje udziec[quasi relacja ]
Czeresnie!
sos slodko - kwaśny
Ciasta

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »