« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-07-06 20:36:09
Temat: Francuskie sery - walka z zapachemWitam!
Czy ktos z Was (nie ukrywam, ze licze tu na liczna i mocna "frakcje francuska"
:) ) zna sprawdzony sposob na neutralizacje zapachu przeroznych camembertow,
coulomierow, petit munsterow, le carre, etc - ktorych jestem oddana
wielbicielka, ale - kazdorazowe otworzenie drzwi lodowki konczy sie utrata
przytomnosci smialka-"ochotnika", rozleglymi obrazeniami wszelkich zywych
organizmow znajdujacych sie w promilu 500 metrow, drastycznymi podejrzeniami
gosci co do zawartosci lodowki i niecnych zamiarow gospodarzy. Moja walka jak
na razie ogranicza sie do zapakowania serow do szczelnych pojemnikow,
powtykania odswiezaczy w kontakty oraz nerwowego konsumowania corpus delicti.
Licze na Wasze pomysly na walke z oryginalna francuska "perfumą" ;).
Pozdrawiam,
Oiseau "I dlaczego _we Francji_ nie smierdzi?!"
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |