Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Grenadier, jak najlepiej go przyrządzać?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Grenadier, jak najlepiej go przyrządzać?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-04-15 09:16:48

Temat: Grenadier, jak najlepiej go przyrządzać?
Od: "dlp" <d...@p...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,

Proszę o pomoc jak w temacie.
Kupuję zamrożonego i zawsze gdy próbuję usmażyć to robi się breja (rozpada
się na małe kawałki).
Gotowałam w wywarze z warzyw (potem z wywaru dobry pikantny sos z
korniszonkami) to nawet był jadalny ale też w małych częściach.

Czy go rozmrażać przed obróbką czy nie?

Delikatną rybką jest więc mnie pociąga ale nie chcę już więcej próbować w
ciemno. Jakiś konkretny/sprawdzony przepisik poproszę
Dziękuję, Ania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

RE: SNIADANIE wielkanocne
Kielki rzodkiewki - jak zapobiegac plesni?
Surówka/sałatka - czym zaimponować?;)
Piecyk do chleba za 399 zł. Warto??
SNIADANIE wielkanocne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »