Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D

Grupy

Szukaj w grupach

 

Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-11-05 20:19:40

Temat: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Fiona " <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie!

Proponuje malutki weekendowy quizik.
Na pierwszy rzut oka odpowiedzia jest JAJKO.
Wydaje mi sie, ze osmiorniczki takze im dluzej tym gorzej.

Ale chyba nie tylko...
Pomijam wygotowanie wywaru z wolowiny w warzywach, gdzie w garnku zostala mi
zweglona skorupa zamiast miesa :O
Tez niby twarda, ale raczej nie o to chodzi :D

Co jeszcze?

Serdecznosci,
Fiona




--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-11-05 20:26:24

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Lilla" <l...@b...lublin.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Fiona " <k...@p...onet.pl> napisała:
> Co jeszcze?

Mleko skondensowane w puszce :)

Pozdrawiam
Lilla

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-05 20:48:22

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Alveaenerle" <szprottka[aletowytnij]@[domenaa]hotmail.com> szukaj wiadomości tego autora

> Mleko skondensowane w puszce :)

no nie wiem, mi ostatnio wybuchlo i twarde zrobilo sie...ale na scianach i
suficie =/

pozdrawiam:)
monia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-05 22:32:22

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "plitkin" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 04:41:42

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

lane kluski. Najpierw są caaaaaaaaaaaaałkiem mięciutkie :)

--
_______________________

http://arius.atr.bydgoszcz.pl/
_______________________


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.788 / Virus Database: 533 - Release Date: 2004-11-01


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 07:50:46

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 5 Nov 2004 23:32:22 +0100, "plitkin"
<p...@i...pl> wrote:

>Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.


zazwyczaj przyklejony na amen do sagana

Pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 09:19:10

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson wrote:
> On Fri, 5 Nov 2004 23:32:22 +0100, "plitkin"
> <p...@i...pl> wrote:
>
>
>>Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.
>
>
>
> zazwyczaj przyklejony na amen do sagana

Trzeba go odpowiednio wczesnie wylac na folie aluminiowa, a te
blyszczaca strone.

Kot praktykant

--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 09:28:12

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Snigdha" <s...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl> napisał w wiadomości
news:cmhkm0$aup$1@news.onet.pl...
| lane kluski. Najpierw są caaaaaaaaaaaaałkiem mięciutkie :)

Budyń:-)

S.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 09:58:42

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: slonk0 <s...@b...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

kukurydza

Pozdrawiam
Magda-Slonko(Wroclaw)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-11-06 14:48:54

Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Od: "Halszczak" <h...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

fasolka Jaś


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

chleb staropolski
Gofry
Majerankiem go?
seler naciowy
Ryż z jabłkami

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »