« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-11-05 20:19:40
Temat: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :DWitajcie!
Proponuje malutki weekendowy quizik.
Na pierwszy rzut oka odpowiedzia jest JAJKO.
Wydaje mi sie, ze osmiorniczki takze im dluzej tym gorzej.
Ale chyba nie tylko...
Pomijam wygotowanie wywaru z wolowiny w warzywach, gdzie w garnku zostala mi
zweglona skorupa zamiast miesa :O
Tez niby twarda, ale raczej nie o to chodzi :D
Co jeszcze?
Serdecznosci,
Fiona
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-11-05 20:26:24
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :DUżytkownik "Fiona " <k...@p...onet.pl> napisała:
> Co jeszcze?
Mleko skondensowane w puszce :)
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-05 20:48:22
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D> Mleko skondensowane w puszce :)
no nie wiem, mi ostatnio wybuchlo i twarde zrobilo sie...ale na scianach i
suficie =/
pozdrawiam:)
monia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-05 22:32:22
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :DCukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 04:41:42
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :Dlane kluski. Najpierw są caaaaaaaaaaaaałkiem mięciutkie :)
--
_______________________
http://arius.atr.bydgoszcz.pl/
_______________________
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.788 / Virus Database: 533 - Release Date: 2004-11-01
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 07:50:46
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :DOn Fri, 5 Nov 2004 23:32:22 +0100, "plitkin"
<p...@i...pl> wrote:
>Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.
zazwyczaj przyklejony na amen do sagana
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 09:19:10
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :DKrysia Thompson wrote:
> On Fri, 5 Nov 2004 23:32:22 +0100, "plitkin"
> <p...@i...pl> wrote:
>
>
>>Cukier w duzej ilosci rozcieczony w malej ilosci wody. Wychodzi LIZAK.
>
>
>
> zazwyczaj przyklejony na amen do sagana
Trzeba go odpowiednio wczesnie wylac na folie aluminiowa, a te
blyszczaca strone.
Kot praktykant
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 09:28:12
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D
Użytkownik "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl> napisał w wiadomości
news:cmhkm0$aup$1@news.onet.pl...
| lane kluski. Najpierw są caaaaaaaaaaaaałkiem mięciutkie :)
Budyń:-)
S.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 09:58:42
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :Dkukurydza
Pozdrawiam
Magda-Slonko(Wroclaw)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-06 14:48:54
Temat: Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :Dfasolka Jaś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |