Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak przyrzadzic rybke?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Jak przyrzadzic rybke?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-08-24 14:31:50

Temat: Jak przyrzadzic rybke?
Od: "almada" <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam problem. Nie lubie ryb. Ostrasza mnie ich zapach. Śledzie w oleju, to
koszmar, ktorego sie boje i nie rozumiem. Rybki smazone to jakas zemsta
boża. Za to moj maz uwielbia rybki. Czy ktos moglby mi poradzic, jak
przyrzadzic rybke, zeby smakowalo i jemu i mi?

Pozdr.
almada


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-08-24 17:10:53

Temat: Re: Jak przyrzadzic rybke?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "almada" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3b8665ca$1@news.vogel.pl...
> Mam problem. Nie lubie ryb. Ostrasza mnie ich zapach. Śledzie w oleju, to
> koszmar, ktorego sie boje i nie rozumiem. Rybki smazone to jakas zemsta
> boża. Za to moj maz uwielbia rybki. Czy ktos moglby mi poradzic, jak
> przyrzadzic rybke, zeby smakowalo i jemu i mi?

Jeśli drażni cię zapach to na to pomaga pokropienie rybki sokiem z
cytryny...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-08-25 11:43:35

Temat: Re: Jak przyrzadzic rybke?
Od: "Jacek" <l...@n...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9m61m9$obi$...@n...onet.pl...
> Jeśli drażni cię zapach to na to pomaga pokropienie rybki sokiem z
> cytryny...
do tego moze jeszcze ja tak dosc mocno popieprzyc... i podac np. z sosikiem
greckim- tak obficie polana albo z sosikiem musztrdowym- ostatnio robilem i
zostalo pol sosjerki cche ktos? /jest koszerny!/

Pozdrawiam
Jacek po ostatnich rpzebojach ze sledziem w sosie musztardowym


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-08-25 16:51:40

Temat: Re: Jak przyrzadzic rybke?
Od: "slav" <s...@s...ca> szukaj wiadomości tego autora

Ryba przedewszystkim musi byc swieza.
Posol, opieprz i posyp obficie koperkiem rybe z zewnatrz i wewnatrz obloz i
napakuj do srodka najrozniejszymi warzywami: papryka roznego koloru, ogorki
w plaserkach, cebula, seler naciowy pociety, pomidory w plastrach, baklazan,
cukinia itp. Zawin to wszysko w folie aluminiowa i do piekarnika na 20 min.
Taka ryba jest prawie bez zapachu ale za to jaka smaczna.

pozdrawiam,

Slav

"almada" <a...@i...pl> wrote in message
news:3b8665ca$1@news.vogel.pl...
> Mam problem. Nie lubie ryb. Ostrasza mnie ich zapach. Śledzie w oleju, to
> koszmar, ktorego sie boje i nie rozumiem. Rybki smazone to jakas zemsta
> boża. Za to moj maz uwielbia rybki. Czy ktos moglby mi poradzic, jak
> przyrzadzic rybke, zeby smakowalo i jemu i mi?
>
> Pozdr.
> almada
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Spaghetti w sosie rzymskim.
Co na obiad?
takie troche nie na temat
Bajaderka...
Dziendobry

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »