« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-01-16 15:01:24
Temat: Jak się robi dobry wiejski chleb - taki od BabciCześć pozdrawiam wszystkich grupowiczów. Wyobraźcie sobie, że w Zakopanem
mam kłopoty ze znalezieniem góralki, która znałaby przepis na dobry, wiejski
chleb, taki "od Babci".
Mam dobry piec konwekcyjno - parowy RATIONALA, w którym jak sądzę taki chleb
dałoby sie upiec nie gorzej niż w prawdziwym piecu chlebowym, a nie mam
przepisu. Pomóżcie w ramach promocji prawdziwie dobrej i smacznej kuchni
staropolskiej. Będę Wam wdzięczny Ja i moi Goście.
/Kazimierz Sośnierz/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-01-16 15:16:04
Temat: Re: Jak się robi dobry wiejski chleb - taki od BabciPomóżcie w ramach promocji prawdziwie dobrej i smacznej kuchni
> staropolskiej. Będę Wam wdzięczny Ja i moi Goście.
> /Kazimierz Sośnierz/
>
>
>
Zagadnienie skomplikowane i dlugie. Polecam zakup "Wielkiej ksigi chleba"
(wydana w 1999 - powinna byc w ksiegarniach). Naprawde warto.
Ja ze swej strony sprobuje znalezc tam jakis przepis i podam go jeszcze dzis
lub jutro.
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |