Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Książki a kuchnia

Grupy

Szukaj w grupach

 

Książki a kuchnia

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-06-28 14:39:29

Temat: Książki a kuchnia
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Właśnie zdobyłem książkę pt. A Taste of MURDER - J. Grossmana i R.
Weibezahl'a.
[w wolnym tłumaczeniu byłoby to Przedsmak Śmierci lub Diaboliczne
przepisy]
Bo o tym ta książka traktuje. Są w niej zawarte przepisy o takim właśnie
charakterze pochodzące z innych literackich dzieł.
;-)))
--
Pozdr. Jerzy Nowak
Wawa



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

specjał z makreli i kurek
zupa/barszcz - odjazd /z pełnym brzuchem
creme fraiche
pilne, poradźcie
male muszeleczki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »