Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia LEGUMINA Z WĘGIERKAMI

Grupy

Szukaj w grupach

 

LEGUMINA Z WĘGIERKAMI

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-09-12 10:39:47

Temat: LEGUMINA Z WĘGIERKAMI
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Płuczemy pęczak (najlepiej tegoroczny zbiór) i zalewamy wodą na noc. Na
drugi dzień, gdy już naciągnął gotujemy prawie do miękka (na sypko). Po
ugotowaniu mieszamy z podwędzanymi węgierkami, masłem i cukrem, wstawiamy do
piekarnika i zapiekamy. Po wyjęciu nakładamy na talerze, polewamy masłem
topionym, posypujemy cukrem i cynamonem.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Zapiekanka-jaka? poradzcie
OSWIADCZENIE
dobre knedle
Sok z malin sfermentowal :(
CIASTO NA PIZZE...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »