« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-08-25 06:17:24
Temat: Luzowanie drobiu (pozbycie się kosci)Witam wszystkich
Mam pytanko czy macie może praktyke w luzowaniu drobiu
z kosci. Mam przepis na kaczke ale trzeba ją luzować a ja nigdy tego
nie robiłem czy znacie się na tym jak to zrobić.
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-08-25 06:48:31
Temat: Re: Luzowanie drobiu (pozbycie się kosci)google zawsze pomocne:
http://www.dolekarza.republika.pl/KUCHNIA/KACZKA/kac
zka1.htm
Robiłem juz luzowanie kaczki, wsumie podpierałem się tym opisem, ale poszło
mi nawet łatwo bałem sie że mieso porozrywam, ale było ok.
I jeszzce jedno jak robicie kaczke faszerowaną miesem to dawajcie wiekszość
tłustego mięsa typu boczek, podgardle. Bo kiedyś jadłem faszerowane mięskiem
mało tłustym i było bardzo suche i wręcz niesmaczne.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |