| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-05-03 11:44:48
Temat: MM a Spaghetti Napoliczy ktos wie jaki IG moze miec sos do spaghetti Napoli (Knorr)? albo wogole
czy mozna to jesc w I fazie?
dzieki majka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2003-05-03 14:50:38
Temat: Re: MM a Spaghetti Napoli
"Majka" <m...@b...pl> wrote in message
news:b90a43$mje$1@news.onet.pl...
> czy ktos wie jaki IG moze miec sos do spaghetti Napoli (Knorr)? albo
wogole
> czy mozna to jesc w I fazie?
hmmm. jesli nie ma duzo swinstw w sosiku, a makaron jets z pszenicy durum to
chyba tak, ale znajac szybkie danka to swinstwa sa:(
pzdr
aducha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2003-05-08 19:14:04
Temat: Re: MM a Spaghetti Napoli"Majka" <m...@b...pl>
wrote in message news:b90a43$mje$1@news.onet.pl...
> czy ktos wie jaki IG moze miec sos do spaghetti Napoli (Knorr)? albo wogole
> czy mozna to jesc w I fazie?
Wiesz co, my unikaliśmy wszelkich rzeczy, które miały w składzie cukier, skrobie
ziemniaczaną czy kukurydzianą, a w takim gotowym sosie Knorra jest pełno tych
"cudownych" składników. Lepiej sobie kupić jakiś przecier pomidorowy, albo
pomidory w puszce, tylko zwrócić uwagę, żeby nie było cukru, doprawić
po swojemu i też będzie smacznie.
Pozdrawiam
Sylwia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |