Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Marynowane baklaazany

Grupy

Szukaj w grupach

 

Marynowane baklaazany

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 7


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-10-01 14:57:01

Temat: Marynowane baklaazany
Od: "Mihajlo" <u...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam,

Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to moglby kto
zapodac? Bede wdzieczny.

Ozdrawiam jesienie,
Mihajlo


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-10-01 15:36:54

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: "Barto" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to moglby kto
> zapodac? Bede wdzieczny.


Google trzeba włączyć. Oto przykład:
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,48467622
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-10-02 08:01:07

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: JerzyN <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Barto napisał(a):
>> Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to
>> moglby kto zapodac? Bede wdzieczny.
>
>
> Google trzeba włączyć. Oto przykład:
> http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,48467622
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html

Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
:-(((
Lepiej cytować:
*Marynowane bakłażany Carla Innocenti*
*Autor*: Agnieszka Kręglicka
Składniki:
- 2 bakłażany
- 1 litr białego octu winnego
- sól
- pieprz
- 10 liści szałwii
- 10 liści bazylii
- 3 ząbki czosnku pokrojone w plastry
- oliwa

Sposób przyrządzania:

Bakłażany pokrój wzdłuż na cienkie plastry. Zagotuj ocet z wodą w
proporcji 1:1, dodaj sól i pieprz. Do wrzątku wrzuć bakłażany na 3
minuty, a potem ostudź i osusz. Układaj ciasno w słoiku, przekładając
przyprawami. Ubijaj, żeby pomiędzy plastrami nie zostawało powietrze.
Całkowicie przykryj oliwą. Są gotowe po 3 dniach. *Szef kuchni Chianti,
Carlo Innocenti*, podaje je jako antipasto* wraz z oliwkami, pieczoną
papryką, cieniutkimi plasterkami szynki parmeńskiej i salami.

pozdr. Jerzy
* fuj
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/7CBDA9896716
8761412565A000522994.php

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-10-03 16:53:24

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: "Barto" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
> :-(((

Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
B.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-10-04 16:01:02

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Barto napisał(a):
>
>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>> :-(((
>
> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.

Sprawdziłem przed chwilą:
55,981s
:-(
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-10-04 20:14:18

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: "@nn" <a...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jerzy Nowak wrote:
> Barto napisał(a):
>>
>>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>>> :-(((
>>
>> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
>
> Sprawdziłem przed chwilą:
> 55,981s
> :-(
Eeee tam, u mnie 27 ms
Ania
--
Kiedy sądzisz, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.
Kiedy sądzisz, że będzie dobrze - kompletnie się mylisz.
Kiedy sądzisz, że myśląc, że będzie źle też się mylisz - będzie
jeszcze gorzej.
mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ # gg:1737648 # www.madej.master.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2006-10-05 07:09:40

Temat: Re: Marynowane baklaazany
Od: JerzyN <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

@nn napisał(a):
> Jerzy Nowak wrote:
>> Barto napisał(a):
>>>
>>>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>>>> :-(((
>>>
>>> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
>>
>> Sprawdziłem przed chwilą:
>> 55,981s
>> :-(
> Eeee tam, u mnie 27 ms

Dużo zalezy kiedy otwierasz [pora doby], teraz 10,578s.
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Zakup maszynki do mięsa do celów domowych
suszone pomidory (jeszcze raz)
TERMIN
przepisy ze zdjeciami -gdzie?
przepisy na drozdzowe

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »