| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-10-01 14:57:01
Temat: Marynowane baklaazanyWitam,
Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to moglby kto
zapodac? Bede wdzieczny.
Ozdrawiam jesienie,
Mihajlo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-10-01 15:36:54
Temat: Re: Marynowane baklaazany> Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to moglby kto
> zapodac? Bede wdzieczny.
Google trzeba włączyć. Oto przykład:
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,48467622
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-10-02 08:01:07
Temat: Re: Marynowane baklaazanyBarto napisał(a):
>> Czy zna ktos z Was przespis na marynowane baklazany? Jesli tak to
>> moglby kto zapodac? Bede wdzieczny.
>
>
> Google trzeba włączyć. Oto przykład:
> http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,48467622
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
:-(((
Lepiej cytować:
*Marynowane bakłażany Carla Innocenti*
*Autor*: Agnieszka Kręglicka
Składniki:
- 2 bakłażany
- 1 litr białego octu winnego
- sól
- pieprz
- 10 liści szałwii
- 10 liści bazylii
- 3 ząbki czosnku pokrojone w plastry
- oliwa
Sposób przyrządzania:
Bakłażany pokrój wzdłuż na cienkie plastry. Zagotuj ocet z wodą w
proporcji 1:1, dodaj sól i pieprz. Do wrzątku wrzuć bakłażany na 3
minuty, a potem ostudź i osusz. Układaj ciasno w słoiku, przekładając
przyprawami. Ubijaj, żeby pomiędzy plastrami nie zostawało powietrze.
Całkowicie przykryj oliwą. Są gotowe po 3 dniach. *Szef kuchni Chianti,
Carlo Innocenti*, podaje je jako antipasto* wraz z oliwkami, pieczoną
papryką, cieniutkimi plasterkami szynki parmeńskiej i salami.
pozdr. Jerzy
* fuj
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/7CBDA9896716
8761412565A000522994.php
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-10-03 16:53:24
Temat: Re: Marynowane baklaazany
> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
> :-(((
Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
B.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-10-04 16:01:02
Temat: Re: Marynowane baklaazanyBarto napisał(a):
>
>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>> :-(((
>
> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
Sprawdziłem przed chwilą:
55,981s
:-(
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-10-04 20:14:18
Temat: Re: Marynowane baklaazanyJerzy Nowak wrote:
> Barto napisał(a):
>>
>>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>>> :-(((
>>
>> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
>
> Sprawdziłem przed chwilą:
> 55,981s
> :-(
Eeee tam, u mnie 27 ms
Ania
--
Kiedy sądzisz, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.
Kiedy sądzisz, że będzie dobrze - kompletnie się mylisz.
Kiedy sądzisz, że myśląc, że będzie źle też się mylisz - będzie
jeszcze gorzej.
mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ # gg:1737648 # www.madej.master.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-10-05 07:09:40
Temat: Re: Marynowane baklaazany@nn napisał(a):
> Jerzy Nowak wrote:
>> Barto napisał(a):
>>>
>>>> Najgorszy pod względem wczytywania serwis.
>>>> :-(((
>>>
>>> Zależy dla kogo. Ja nie mam żadnych problemów.
>>
>> Sprawdziłem przed chwilą:
>> 55,981s
>> :-(
> Eeee tam, u mnie 27 ms
Dużo zalezy kiedy otwierasz [pora doby], teraz 10,578s.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |