« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-08-17 10:51:06
Temat: MaślakiWitam i pozdrawiam Grupowiczów!
Mam pewien problem: zostałam obdarowana obgotowanymi, a następnie
zamrożonymi maślakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mogę
kulinarnego wyczarować...?
Desperacko proszę o sugestie,
Tusiek.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-08-17 10:55:28
Temat: Re: Maślaki
<t...@g...com> wrote in message
news:1187347866.649084.171230@50g2000hsm.googlegroup
s.com...
Witam i pozdrawiam Grupowiczów!
Mam pewien problem: zostałam obdarowana obgotowanymi, a następnie
zamrożonymi maślakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mogę
kulinarnego wyczarować...?
Desperacko proszę o sugestie,
Tusiek.
Wszystko, oprócz suszenia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-08-17 11:45:01
Temat: Re: Maślaki
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:fa3v4h$ot$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> <t...@g...com> wrote in message
> news:1187347866.649084.171230@50g2000hsm.googlegroup
s.com...
> Witam i pozdrawiam Grupowiczów!
>
> Mam pewien problem: zostałam obdarowana obgotowanymi, a następnie
> zamrożonymi maślakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mogę
> kulinarnego wyczarować...?
>
> Desperacko proszę o sugestie,
> Tusiek.
>
> Wszystko, oprócz suszenia.
Czemu nie suszyć. Uwazam ze sa swietne
a najlepsze uduszone w smietanie
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-08-17 11:58:56
Temat: Re: Maślaki
Użytkownik "beton" <r...@r...neostrada.pl> napisał w wiadomości
news:fa421j$c61$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>
>> >Mam pewien problem: zostałam obdarowana obgotowanymi, a następnie
>> >zamrożonymi maślakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mogę
>>> kulinarnego wyczarować...?
>> Wszystko, oprócz suszenia.
> Czemu nie suszyć. Uwazam ze sa swietne
Może dlatego, że obgotowane słabo się suszą...? Kwaśnieją raczej i nie
przypominają niestety kwaszonych rydzów.
Serio - maślaki w tej postaci dodaję do wszelkich duszonych mięs, albo
rzeczywiście robię sos grzybowy ze smietaną, za którym przepadam.
Margola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2007-08-17 12:34:22
Temat: Re: MaślakiMargola napisał(a):
> U?ytkownik "beton" <r...@r...neostrada.pl> napisa? w wiadomo?ci
> news:fa421j$c61$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>>> Mam pewien problem: zosta?am obdarowana obgotowanymi, a nast?pnie
>>>> zamro?onymi ma?lakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mog?
>>>> kulinarnego wyczarowaae...?
>>> Wszystko, oprócz suszenia.
>> Czemu nie suszyae. Uwazam ze sa swietne
>
> Mo?e dlatego, ?e obgotowane s?abo si? susz?...? Kwa?niej? raczej i nie
> przypominaj? niestety kwaszonych rydzów.
>
> Serio - ma?laki w tej postaci dodaj? do wszelkich duszonych mi?s, albo
> rzeczywi?cie robi? sos grzybowy ze smietan?, za którym przepadam.
>
> Margola
Rany, ale mi smaka na takie grzyby w sosie narobiliscie :-\
Pozdrowienia Stalker
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2007-08-18 21:49:46
Temat: Re: Maślakit...@g...com pisze:
> Witam i pozdrawiam Grupowiczów!
>
> Mam pewien problem: zostałam obdarowana obgotowanymi, a następnie
> zamrożonymi maślakami i nie bardzo wiem co z tego podarku mogę
> kulinarnego wyczarować...?
>
> Desperacko proszę o sugestie,
> Tusiek.
>
Maślaki w śmietanie - pyszne!
Wpisz w Google - to i wyskoczą. Moja rada - duś na maśle.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |