Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia OT ja i moje nazwisko

Grupy

Szukaj w grupach

 

OT ja i moje nazwisko

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-07-04 21:55:35

Temat: OT ja i moje nazwisko
Od: "Hanna Burdon" <h...@n...com> szukaj wiadomości tego autora

Kochani,
Znalazłam w Puszce przepis, który podawałam kiedyś na prk, podpisany moim
imieniem, nazwiskiem i adresem poczty elektronicznej. Nie mam nic
przeciwko temu, żeby "podawać dalej" przepisy, które i tak umieszczam w
publicznie dostępnym archiwum; jednak bardzo proszę, żeby bez mojej wiedzy
i zgody nie podpisywać ich moim nazwiskiem. Z góry serdecznie dziękuję,
Hania

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-07-04 22:30:24

Temat: Re: OT ja i moje nazwisko
Od: "kaleta" <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> napisał w wiadomości
news:cc9u9p$m5s$1@inews.gazeta.pl...
> Kochani,
> Znalazłam w Puszce przepis, który podawałam kiedyś na prk, podpisany moim
> imieniem, nazwiskiem i adresem poczty elektronicznej. Nie mam nic
> przeciwko temu, żeby "podawać dalej" przepisy, które i tak umieszczam w
> publicznie dostępnym archiwum; jednak bardzo proszę, żeby bez mojej wiedzy
> i zgody nie podpisywać ich moim nazwiskiem. Z góry serdecznie dziękuję,
> Hania
>
A co? Przepisy są trujące, czy tylko rozwalniające?
kaleta


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-05 17:55:30

Temat: Re: OT ja i moje nazwisko
Od: "Ruua" <r...@W...nat.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> napisał w wiadomości
news:cc9u9p$m5s$1@inews.gazeta.pl...
> Kochani,
> Znalazłam w Puszce przepis, który podawałam kiedyś na prk, podpisany moim
> imieniem, nazwiskiem i adresem poczty elektronicznej. Nie mam nic
> przeciwko temu, żeby "podawać dalej" przepisy, które i tak umieszczam w
> publicznie dostępnym archiwum; jednak bardzo proszę, żeby bez mojej wiedzy
> i zgody nie podpisywać ich moim nazwiskiem. Z góry serdecznie dziękuję,
> Hania

ok - przeslalam juz twojego posta do patrycji. mam tylko do ciebie pytanie,
bo ciekawosc mnie zzera - dlaczego? piszac na grupy podpisujesz sie imieniem
i nazwiskiem, mimo, ze moglabys nickiem -twoja sprawa, tylko, jak ktos
podpisuje sie nickiem, to zamieszczamy tylko nicka, a jak ty podpisujesz sie
imieniem i nazwiskiem, to co mam napisac - autor nieznany, anonim? zreszta
na tej stronie do konca swiata bedzie mozna spotkac twoje przepisy z twoim
imieniem i nazwiskiem, bo je podalas na tej grupie:
http://www.google.pl/advanced_group_search?hl=pl
w jednym archiwum grupy byl taki jeden przepis podany przez 1 osobe z tej
grupy, ale archiwista zapomnial dopisac jej imie i nazwisko. jak go nie
podalam - zgodnie z tym, co bylo w archiwum, to dopiero wtedy mi sie
dostalo. zeby bylo smieszniej - byl to niezwykle "oryginalny" przepis na
tradycyjny barszcz czerwony. ale awantura byla.

puszkkka to calkowicie niekomercyjna strona, nikt na niej nie zarabia, ci,
co dopisuja przepisy, robia to w swoim wolnym czasie. a przepisy zostaja dla
potomnych, mozna swietnie wyszukac po skladnikach i innych rzeczach, czego
nie mozna zrobic w archiwum grupy. i mnostwo ludzi dziekuje za to, ze tyle
fajnych przepisow jest w 1 mcu. dlatego nie rozumiem twojego sprzeciwu,
chociaz go szanuje.









› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Bebab - pochodzeni
blok czekoladowy
Pieczenie bezy
Jak zrobić piwo imbirowe?
cos lekkiego na obiad

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »