Data: 2003-05-04 16:42:24
Temat: Odp: cukier
Od: "Ice" <i...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jak mailam podobny stan przerazenia przez duze "P" jak zaczelam czytac
sklad- oczywiscie ten cukier!! we wszystkim!!...a najbardziej mnie wmurowalo
jak zobaczylam cukier w sledziach, jednym slowem- odlecialam:)
A dodaja go wszedzie bo to najtanszy konserwant...
Użytkownik Louve <l...@l...iap.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:b92sfi$905$...@a...news.tpi.pl...
> taka mala dygresja na temat cukru: dzieki MM zaczelam czytac etykiety
> wlasnie pod katem cukru i jestem przerazona. sos do salaty - cukier.
chleb-
> cukier. parowka - cukier. keczup - cukier. serek do pieczywa - cukier.
> wedlina - cukier. musztarda - cukier. liste mozna by na pewno przedluzyc.
> wszedzie, po prostu wszedzie daja cukier. ciekawe czy kiedys im go
zabraknie
> ;) oby i oby jak najszybciej ;D
>
> Louve
>
> --
>
>
>
> __________________
> Gosia Jereczek
> www.luv.prv.pl
> GaduGadu 3298275
>
>
|