Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Omlet FU YUNG w wook'u

Grupy

Szukaj w grupach

 

Omlet FU YUNG w wook'u

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-06 18:54:50

Temat: Omlet FU YUNG w wook'u
Od: "Monika" <m...@N...poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Ostatnio z www.chinafood.prv.pl zrobiłam w wooku tradycyjny chiński omlet Fu
Yung (bez kiełków fasoli- dałam ciutkę więcej kurczaka gotowanego). Smak był
dobry ale
wygląd br .... cały się rozleciał a wook moczył się 2 dni. Do smażenia
dodałam 2 łyżki oleju. Może było zamało?
A i wg przepisu ścinającą się mieszankę trzeba było przesuwać w tył i
wprzód a u mnie nie można było tego zrobić.
Czy ktoś z Was robi omlety w wook'u i wychodzą dobre i może podzielić się
sekretem jak je robić?
Pozdrawiam
Monika




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-02-07 09:14:18

Temat: Odp: Omlet FU YUNG w wook'u
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Monika <m...@N...poczta.onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:b1vosr$bgk$...@n...onet.pl...
> Czy ktoś z Was robi omlety w wook'u i wychodzą dobre i może podzielić
się
> sekretem jak je robić?
> Pozdrawiam
> Monika
>
Wok musi być dobrze wypalony, nie myje się go detergentami i przechowuje
lekko natłuszczony.
pozdr.Alex

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Restauracja-Krakow
bachlava - przepis
Pyzy
Re: Re:canelloni (P)
ciasteczka z czekolady i płatków owsianych i innych pysznoasci

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »