Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia PESTO...

Grupy

Szukaj w grupach

 

PESTO...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-12-05 18:06:01

Temat: Re: PESTO...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 5 Dec 2002 09:03:18 -0800, "katarzyna" <k...@p...com>
wrote:

>
>"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
>news:2jutuu0pj4l12hkc83fq2bmnhjuj8q56ka@4ax.com...
>
>> jezus-mario!!! Jaka Ty anty reklame robisz temu czemus co moze
>> byc cudowne (z brandy butter oczywiscie, hehehe), <
>
>juz sie bije w piersi, ale kiedys wpadl mi w rece przepis i albo zle
>zapamietalam, albo wspominano w nim barana. Czyli rozumiem, ze Ty dajesz
>cos w rodzaju margaryny mocno utwardzonej?
>katarzyna
>

to raczej cos jak prehistoryczny Ceres...ale w sumie o to chodzi
- tluszcz starty ma grubo ;)

Trys
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-12-05 19:41:28

Temat: Re: PESTO...
Od: "katarzyna" <k...@p...com> szukaj wiadomości tego autora


"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:5b5vuukdpt451kicpj612u8t0ofnlknfq4@4ax.com...

> to raczej cos jak prehistoryczny Ceres...ale w sumie o to chodzi
> - tluszcz starty ma grubo ;)<
dziekuje bardzo, moze sprobuje, jakby co to dam znac co mi wyszlo:-)
katarzyna




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kozi ser i podpuszczka
Chleb
Chleb
Kuchnia
Program Kuchnia

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »