| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-27 11:20:45
Temat: POMOCpotrzebuje informacji(ksiązki, gazety itp.) do pracy magisterskiej na temat
zmian w zawartości witaminy C i beta karotenu w warzywach gotowanych w
kuchence mikrofalowej.
z góry dziekuje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2002-09-27 20:58:27
Temat: MikrofalowkaJestem odobiscie bardzo zainteresowany czy to prawda ze przy gotowaniu w
mikrofalowce traci sie witaminy i.lub inne skladniki. Moja siostra twierdzi
ze w ogole nie uzywa kuchenki mikrofalowej bo niszcza -- witaminy i
zmieniaja sklad gotowanych produktow itd. Nigdy nie widzialem nic na ten
temat. Czy ktos wie cos wiecej?
Milego dnia/wieczoru/wekendu
Aleksander
www.vitacomplete.com
----- Original Message -----
From: "Raff" <r...@w...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, September 27, 2002 7:20 AM
Subject: POMOC
> potrzebuje informacji(ksi?zki, gazety itp.) do pracy magisterskiej na
temat
> zmian w zawarto?ci witaminy C i beta karotenu w warzywach gotowanych w
> kuchence mikrofalowej.
> z góry dziekuje
>
>
>
>
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.sci.farmacja
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |