Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Panierka jak w KFC, HOW TO?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Panierka jak w KFC, HOW TO?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-02-12 19:43:54

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "walkie!" <w...@w...wroclaw.net.com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Krysia Thompson napisał:


> Ha! Oboje moi Rodzice nalezeli do mocno upartych indywidualnosci,
> wiec taki argument nigdy by nie przeszedl :PPP
> Poza tym byli bardzo liberalni...ja czsem nawet cos jadlam jako
> bardzoniewielkie pachole...a to sloiczek grzybkow na
> sniadanie...smazony zolty ser. to tak w wieku, ktory ledow ledow
> pamietam...
>
> Pierz, teraz juz bardziej jadalny :P
> K.T. - starannie opakowana
>
Moi rodzice tez byli w porzadku, oni szanowali moja "nezaleznosc
kulinarna" ale za to ciocie..., bacie... o rrrrany ;)

--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.grupa.szantymaniak.pl/?walkie!
* Nawet ząb bywa wstawiony!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-02-12 20:24:15

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl> szukaj wiadomości tego autora

"walkie!" wrote in message news:culm9s$h9c$1@wroclaw.net.pl...
| Użytkownik Krysia Thompson napisał:
| > Ha! Oboje moi Rodzice nalezeli do mocno upartych indywidualnosci,
| > wiec taki argument nigdy by nie przeszedl :PPP
| > Poza tym byli bardzo liberalni...ja czsem nawet cos jadlam jako
| > bardzoniewielkie pachole...a to sloiczek grzybkow na
| > sniadanie...smazony zolty ser. to tak w wieku, ktory ledow ledow
| > pamietam...
| >
| > Pierz, teraz juz bardziej jadalny :P
| > K.T. - starannie opakowana
| >
| Moi rodzice tez byli w porzadku, oni szanowali moja "nezaleznosc
| kulinarna" ale za to ciocie..., bacie... o rrrrany ;)
| * Justyna - walkie!


Hehehehe... i skad ja to znam... ;-P
jako dziecko bylam zawsze drobna chudzinka niezaleznie od tego ile jadlam, a
jadlam normalnie, a jak cos mi smakowalo, to nawet ponad normalnie, ale mooj
organizm wszytsko przerabial i nic mi sie nie odkladalo (i gdzie te stare
dobre czasy ;-P)... no wiec... moje ciotki, dzieci ktorych byly bardziej niz
dobrze odrzywione, nagadaly mojej babci, ze moi rodzice nie daja mi jesc...
i jakie zdziwienie ogarnelo tate i mame, gdy przyjechala babcia, ktora nigdy
sie nie ruszala sama ze wsi, z kontrola, czy aby napewno nie zaluja mi
jedzenia... ;-P

Bozenka z Wilna :-)
sloneczna miodzio dziewczyna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-14 07:28:41

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "Waldemar Katus" <w...@g...SKASUJ-TO.pl> szukaj wiadomości tego autora


> 1 cały usmażony kurczak, pociąć, 6-8 szklanek tłuszczu roślinnego <do
> smażenia>
czyli jak rozumiem - cały kurczak już ma byc usmażony przed rozpoczęciem
prac??????

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-14 13:21:10

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "misiczka" <U...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Waldemar Katus" <w...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał w wiadomości
news:cupjv9$hnf$1@inews.gazeta.pl...
>
>> 1 cały usmażony kurczak, pociąć, 6-8 szklanek tłuszczu roślinnego <do
>> smażenia>
> czyli jak rozumiem - cały kurczak już ma byc usmażony przed rozpoczęciem
> prac??????
>

Niestety tak.

--
pozdrawiam, misiczka

Korzenie wychowania są gorzkie, ale owoce słodkie
(Arystoteles)
http://www.misiczka.com

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-14 13:45:34

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "wk" <w...@g...SKASUJ-TO.pl> szukaj wiadomości tego autora

> >> 1 cały usmażony kurczak, pociąć, 6-8 szklanek tłuszczu roślinnego <do
> >> smażenia>
> > czyli jak rozumiem - cały kurczak już ma byc usmażony przed rozpoczęciem
> > prac??????
> >
>
> Niestety tak.

Podsumujmy: kupuję kurczaka, dzielę go na części, smażę każdą część, jakbym
normalnie robił kurczaka (czyli olej patelnia? po 15 min. z każdej
strony???), i to przed głównymi pracami...

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2005-02-14 14:45:34

Temat: Re: Panierka jak w KFC, HOW TO?
Od: "misiczka" <U...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "wk" <w...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał w wiadomości
news:cuqa1t$232$1@inews.gazeta.pl...

> Podsumujmy: kupuję kurczaka, dzielę go na części, smażę każdą część,
> jakbym
> normalnie robił kurczaka (czyli olej patelnia? po 15 min. z każdej
> strony???), i to przed głównymi pracami...

Tak. Najlepiej w głębokim tłuszczu.

--
pozdrawiam, misiczka

Nie może być nic genialnego tam, gdzie nie ma odrobiny szaleństwa
(seneka Starszy)
http://www.misiczka.com

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Poszukuje talerzy ceramicznych do kebaba
Mrożone owoce morza - co na obiad???
Mielone
Sałatka - pyyychota
Przypadkowy przepis owocowy - blender

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »