Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pasta z wędzonych szprotek

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pasta z wędzonych szprotek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-06-30 14:52:27

Temat: Pasta z wędzonych szprotek
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Pasta z wędzonych szprotek
jakoś tak rano coś mnie naszło, same szprotki były zbyt intensywne w
smaku/zapachu, więc je (200g) pozbawiłem ogonów i głów, dodałem 3 duże
jaja ugotowane na twardo, trochę oleju z ziaren winogron (dolewałem dwa
razy), kleks magi i sosu sojowego, pieprz różnokolorowy i sól do smaku,
a i jeszcze 3 łyżeczki chrupkiego sosu musztardowego od Kowalewskiego
wszystko zmiksowałem.
Palce lizać.
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ekspres cisnieniowy - Zelmaer, Rowenta ?
Placki ziemniaczane raz jeszcze - ciekawy przepis... dziś będzie na obiad.
knedliki
Gdzie zjeść na trasie Łódź Hel
KUPIDOLY

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »