Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pasteryzacja sosu czosnkowego

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pasteryzacja sosu czosnkowego

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 6


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2010-01-05 09:57:20

Temat: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
lodówce mam 2°C

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2010-01-05 10:31:19

Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: "Prawusek" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

"vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
jednak stanowczo za dużo nawet
> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do
końca lutego postoi - wie
> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
jakieś inne wyjście ? W
> lodówce mam 2°C

Zanieś do synagogi albo GWna.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2010-01-05 14:40:56

Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: betonowy janusz <b...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

Prawusek pisze:
> "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
> news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
>> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
> jednak stanowczo za dużo nawet
>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do
> końca lutego postoi - wie
>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
> jakieś inne wyjście ? W
>> lodówce mam 2°C
>
> Zanieś do synagogi albo GWna.
>
>
potrafisz sklecić post bez nienawiści antysemito?
BTW, poszło do abuse, wypierdolą cie z tej neostrady na zawsze

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2010-01-05 23:31:22

Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Tue, 05 Jan 2010 10:57:20 +0100, vcore napisał(a):

> Zrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
> lodówce mam 2°C

Zamrozić w porcjach.
--

Ikselka.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2010-01-08 02:17:36

Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: iwanos <i...@6...pl> szukaj wiadomości tego autora

betonowy janusz pisze:
> Prawusek pisze:
>> "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
>> news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
>>> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
>> jednak stanowczo za dużo nawet
>>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie
>>> do do
>> końca lutego postoi - wie
>>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
>> jakieś inne wyjście ? W
>>> lodówce mam 2°C
>>
>> Zanieś do synagogi albo GWna.
>>
>>
> potrafisz sklecić post bez nienawiści antysemito?
> BTW, poszło do abuse, wypierdolą cie z tej neostrady na zawsze

za wsze i za pchły co go kórva gryzom

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2010-01-08 02:18:21

Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego
Od: iwanos <i...@6...pl> szukaj wiadomości tego autora

XL pisze:
> Dnia Tue, 05 Jan 2010 10:57:20 +0100, vcore napisał(a):
>
>> Zrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
>> lodówce mam 2°C
>
> Zamrozić w porcjach.

nie słuchaj tej beki
lepiej kurwa zjeść i odchorować

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czy gruba berta i ten pedał jeszcze tu piszą?
widac mnie?
paluszki rybne - smak pleśni
sylwester
Ktoś uratuje mój chleb?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »