| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2010-01-05 09:57:20
Temat: Pasteryzacja sosu czosnkowegoZrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
lodówce mam 2°C
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2010-01-05 10:31:19
Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowego"vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
jednak stanowczo za dużo nawet
> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do
końca lutego postoi - wie
> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
jakieś inne wyjście ? W
> lodówce mam 2°C
Zanieś do synagogi albo GWna.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2010-01-05 14:40:56
Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowegoPrawusek pisze:
> "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
> news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
>> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
> jednak stanowczo za dużo nawet
>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do
> końca lutego postoi - wie
>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
> jakieś inne wyjście ? W
>> lodówce mam 2°C
>
> Zanieś do synagogi albo GWna.
>
>
potrafisz sklecić post bez nienawiści antysemito?
BTW, poszło do abuse, wypierdolą cie z tej neostrady na zawsze
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2010-01-05 23:31:22
Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowegoDnia Tue, 05 Jan 2010 10:57:20 +0100, vcore napisał(a):
> Zrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
> lodówce mam 2°C
Zamrozić w porcjach.
--
Ikselka.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2010-01-08 02:17:36
Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowegobetonowy janusz pisze:
> Prawusek pisze:
>> "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> wrote in message
>> news:hhv2e0$nm9$1@inews.gazeta.pl...
>>> Zrobiłem przez "przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to
>> jednak stanowczo za dużo nawet
>>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie
>>> do do
>> końca lutego postoi - wie
>>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest
>> jakieś inne wyjście ? W
>>> lodówce mam 2°C
>>
>> Zanieś do synagogi albo GWna.
>>
>>
> potrafisz sklecić post bez nienawiści antysemito?
> BTW, poszło do abuse, wypierdolą cie z tej neostrady na zawsze
za wsze i za pchły co go kórva gryzom
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2010-01-08 02:18:21
Temat: Re: Pasteryzacja sosu czosnkowegoXL pisze:
> Dnia Tue, 05 Jan 2010 10:57:20 +0100, vcore napisał(a):
>
>> Zrobiłem przez ,,przypadek" prawie 2 litry sosu czosnkowego, i jest to jednak
stanowczo za dużo nawet
>> do spożycia przez miesiąc, nie chciał bym się więc zepsuło bo pewnie do do końca
lutego postoi - wie
>> ktoś może jak przeprowadzić pasteryzacje takiego produktu? A może jest jakieś inne
wyjście ? W
>> lodówce mam 2°C
>
> Zamrozić w porcjach.
nie słuchaj tej beki
lepiej kurwa zjeść i odchorować
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |