Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczarki do miesa

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pieczarki do miesa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-03-05 21:31:27

Temat: Pieczarki do miesa
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Do pieczonej piersi z indora zrobilam jak nastepuje:
Pieczarki w talarkach lekko osolone poddusilam na maselku, gdy byly gotowe
posypalam posiekanym szczypiorkiem i pokruszonym roquefortem. Zamieszalam az
sie serek rozpuscil i podalam jako dodatek obok ziemniaczkow z koperkiem,
zurawinki (mily kontrascik - to slodkie a to ostre) i salaty lodowej w
vinegrett'cie. Do wszystkiego chardonay odpowiednio schlodzony. Te pieczarki
sprawily ze calosc miala nerw, nie bylo mdle.

Agata Solon, naturalna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

zelatyna drobiowa
Re: Co fajnego do kuchni/jadalni...
Co zrobic z nadmiarem ryzu?
mrozone szparagi
Re: Co fajnego do kuchni/jadalni...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »