« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2011-08-11 20:29:26
Temat: Pieczywo a medycynaW internecie można znaleźć czego w mące/pieczywie być nie powinno:
bakterie, pszetrwalniki, grzyby, pleśnie, pierwiotniaki.....
Wymieniane są konkretne szczepy, łacińskie nazwy, i że są szkodliwe.
np
http://www.piekarnie.pl/info.php?page=art_biokonserw
acja
http://www.chlebdomowy.pl/index.php?option=com_conte
nt&view=article&id=11:mikroflora-zboz-i-maki&catid=5
:zdrowotne&Itemid=19
Ponieważ jednak artykuły takie są zwykle na www dotyczącym wyrobu pieczywa
nie ma tam zestawu dolegliwości jakie mogą być po zjedzeniu
niespełniającego norm pieczywa, czy czegokolwiek zrobionego ze złej mąki,
albo źle pszehowywane itp.
Gdzie można znaleźć objawy ?
--
(tekst w nowej ortografi: ó->u, ch->h, rz->ż lub sz, -ii -> -i)
Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.
http://reforma.ortografi.w.interia.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |