Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Podziekowania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Podziekowania

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-30 06:22:40

Temat: Podziekowania
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) szukaj wiadomości tego autora

Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy napisali do mnie ze slowami poparcia i
otuchy w zwiazku z dyskusja na temat slynnego tortu ananasowego. Nie
zebym specjalnie otuchy potrzebowal, ale zawsze to bylo mile. Tylko
powiedzcie -- czemu pisaliscie do mnie na prywatny adres, a nie tu, na
liste kuchnia? Ulatwilo by mi to z pewnoscia replikowanie na listy w
stosunku do mnie krytyczne.

Pozdrawiam,

Wladyslaw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-30 06:38:27

Temat: Odp: Podziekowania
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:1eu7o97.ayexlym7ozygN%wlos@tele.com.pl...
> Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy napisali do mnie ze slowami poparcia i
> otuchy w zwiazku z dyskusja na temat slynnego tortu ananasowego. Nie
> zebym specjalnie otuchy potrzebowal, ale zawsze to bylo mile. Tylko
> powiedzcie -- czemu pisaliscie do mnie na prywatny adres, a nie tu, na
> liste kuchnia? Ulatwilo by mi to z pewnoscia replikowanie na listy w
> stosunku do mnie krytyczne.

Lubisz krytykować, coooo....
Ja nie lubię i dlatego Twoje komentarze mi się nie podobają, ale podobno w
przyrodzie potrzebna jest roznorodnosc, moze dotyczy ona i podejscia do
oceniania innych...

pozdrawiam
Basia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 06:39:38

Temat: Re: Podziekowania
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

bo pewnie wtedy zrobilaby sie wojna globalna i wszyscy by sie
zaczeli bic ze wszystkimi - jak na starym westernie

Krysia


>Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy napisali do mnie ze slowami poparcia i
>otuchy w zwiazku z dyskusja na temat slynnego tortu ananasowego. Nie
>zebym specjalnie otuchy potrzebowal, ale zawsze to bylo mile. Tylko
>powiedzcie -- czemu pisaliscie do mnie na prywatny adres, a nie tu, na
>liste kuchnia? Ulatwilo by mi to z pewnoscia replikowanie na listy w
>stosunku do mnie krytyczne.
>
>Pozdrawiam,
>
>Wladyslaw

K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 06:54:57

Temat: Odp: Podziekowania
Od: Joanna Słocka <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci
do grup dyskusyjnych napisał:j...@4...com..
.
> bo pewnie wtedy zrobilaby sie wojna globalna i wszyscy by sie
> zaczeli bic ze wszystkimi - jak na starym westernie
>
> Krysia

E tam, zaraz jak na starym westernie...
Zrobiloby sie jak na innych grupach po prostu ;-)
Asia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 07:10:46

Temat: Re: Odp: Podziekowania
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>> bo pewnie wtedy zrobilaby sie wojna globalna i wszyscy by sie
>> zaczeli bic ze wszystkimi - jak na starym westernie
>>
>> Krysia
>
>E tam, zaraz jak na starym westernie...
>Zrobiloby sie jak na innych grupach po prostu ;-)
>Asia

az TAK strasznie??? Bywam tylko na innej jednej grupie i wlasnie
tam sie zastanawiamy, z nudow, jaka by tu wojne zaczac...
najukochanszym tematem wojennym jest ... OT (za duzo)...

Krysia
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 07:12:11

Temat: Re: Podziekowania
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>
>
>> E tam, zaraz jak na starym westernie...
>> Zrobiloby sie jak na innych grupach po prostu ;-)
>> Asia
>
>Rozumiem, ze w naszej grupie obowiazuje szlachetny styl "huzia wszyscy
>na jednego!" ?
>
>;-)
>
>Wladyslaw


a dlaczego by nie?? hehehe hihihi (moze nie ortograficznie, ale
na wesolo)

Krysia
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 07:14:00

Temat: Re: Podziekowania
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) szukaj wiadomości tego autora

Joanna S"ocka <a...@p...onet.pl> wrote:


> E tam, zaraz jak na starym westernie...
> Zrobiloby sie jak na innych grupach po prostu ;-)
> Asia

Rozumiem, ze w naszej grupie obowiazuje szlachetny styl "huzia wszyscy
na jednego!" ?

;-)

Wladyslaw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 08:15:09

Temat: Re: Podziekowania
Od: "Jader" <j...@p...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:1eu7qvh.5erjbkaw1htqN%wlos@tele.com.pl...
> Rozumiem, ze w naszej grupie obowiazuje szlachetny styl "huzia wszyscy
> na jednego!" ?
>

Napadka na Wladka :) Widac taki twoj los... (bez obrazy :)

Jader








p.s. J a C i e p o p i e r a m, a c z n i e s m i a l o...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 08:28:02

Temat: Kapuśniaczek z młodej kapustki... [Było: Re: Podziekowania]
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Jader" <j...@p...com.pl> napisał w wiadomości
news:9f2a7g$pj9$1@sunflower.man.poznan.pl...
> > Rozumiem, ze w naszej grupie obowiazuje szlachetny styl "huzia wszyscy
> > na jednego!" ?
> >
>
> Napadka na Wladka :) Widac taki twoj los... (bez obrazy :)
>
> Jader
>
> p.s. J a C i e p o p i e r a m, a c z n i e s m i a l o...

A ja lubię was obu i to całkiem bezinteresownie ;-)))
A może dzisiaj na obiadek w odróżnieniu od młodej kapustki ugotujecie sobie
kapuśniaczek? z młodej kapustki...
Do gara trzeba kapustkę, odrobinę włoszczyzny i dużo ziemniaczków... do
smaku sól i pęczek koperku (koperek to jak już gaz się wyłączy i przykryć
pokrywką)... i już na talerzu łyżeczka masła...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-30 08:38:54

Temat: Re: Kapuśniaczek z młodej kapustki... [Było: Re: Podziekowania]
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości
do grup dyskusyjnych napisała:
> A może dzisiaj na obiadek w odróżnieniu od młodej kapustki ugotujecie sobie
> kapuśniaczek? z młodej kapustki...
> Do gara trzeba kapustkę, odrobinę włoszczyzny i dużo ziemniaczków... do
> smaku sól i pęczek koperku (koperek to jak już gaz się wyłączy i przykryć
> pokrywką)... i już na talerzu łyżeczka masła...

Kapustka lagodzi obyczaje? ;-)))

Pozdrawiam
Lilla

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

sushi
zupa rakowa
Humor?
Orzechy do kiszonej
Pytanie do "starszych" grupowiczów.(OT)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »