| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-05 20:55:22
Temat: Podziękowania (Było: Pizza z prodiża)Obiecałem co niniejszym czynię.
Ciasto standartowe, góra pizzy w/g upodobania i najważnieszy element PRODIŻ.
Pizza wyszła pyszna. Z racji rozmiarów prodiża trzeba było podzielić
pieczenie na dwie tury ale i tak wszystkim smakowało. Dodam jeszcze iż
ciasto wyszło mięciutkie, nigdzie nie przypalone, obrzeża lekko chrupiące,
zaś serek idealnie wytopiony z lekkim przyrumienieniem. Po prostu pycha.
Wobec powyższego Dziękuję serdecznie osobom które podpowiedzialy co i jak
należy zrobić.
--
Pozdrawiam
Rafał Jaśtak
a...@a...net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |