| « poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-10-27 21:32:04
Temat: Re: Pory w beszamelu
Le vendredi 27 octobre 2006 ŕ 15:46:39, dans <eht2pq$4uk$4@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> w świecie pbazą sosu jest wywar z zapieczonych kości
> cielęcych jarzy i wina co w efekcie daje jedwabisty i welwetowy sos
> koloru karmelu.
News of the world
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2006-10-27 21:50:36
Temat: Re: Pory w beszamelu
Le vendredi 27 octobre 2006 ŕ 15:54:02, dans <eht37l$4uk$5@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> dla zainteresowanych polecam publikacje petera barhama, hestona
> blumenthala i kilku innych.
I clafoutis, oczywiscie
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2006-10-28 09:05:25
Temat: Re: Pory w beszamelu
odnoszę wrażenie że kilku osób którym sie wydawało że będą na grupie
wieść prym do końca swoich dni zadrżały wargi , poczułyscie się
niepewnie są rzeczy o których nie miałyście pojęcia no cóż zabierzcie
się za kształcenie można to nadrobic ale z pewnością nie z kolorowych
czasopism .
pozdrawiam piotr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
24. Data: 2006-10-28 10:08:42
Temat: Re: Pory w beszamelu
Użytkownik "clafoutis" <c...@i...pl> napisał w wiadomości
news:ehv6mh$m6f$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> odnoszę wrażenie że kilku osób którym sie wydawało że będą na grupie
> wieść prym do końca swoich dni zadrżały wargi
madziuni wargi nigdy nie zadrżą
d...ż
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
25. Data: 2006-10-30 10:29:28
Temat: Re: Pory w beszameluUżytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:21561f2a618efa114a767356027d3e8c@news.home.net.
pl...
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał(a):
>
>>
>> Dla przykładu "nowoczesne dżemy" to świństwo.
>>
>
>
> Niskokaloryczne i bez cukru...
> Brrrrrrr
>
> Tęskni mi się za takim dobrum dżemem truskawkowym...
Rób samemu, ja robię.
DJD
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |