| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-09 12:20:45
Temat: Powidła - nie ze śliwekCzy ktoś robił przetwory a'la powidła, ale z innych owoców - np. jabłek -
chodzi mi o takie bez dodatku cukru.
Jak to wychodzi? Czy sposób postepowania jest analogiczny do powideł
śliwkowych czy trzeba wprowadzić jakieś modyfikacje?
Niestety, posiadane przeze mnie przepisy wymagają cukry do innych owoców niż
śliwki.
Pozdrawiam
Dominik Jan Domin
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-11 10:18:15
Temat: Re: Powidła - nie ze śliwek
Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dfrumr$822$1@news.onet.pl...
> Czy ktoś robił przetwory a'la powidła, ale z innych owoców - np. jabłek -
> chodzi mi o takie bez dodatku cukru.
>
> Jak to wychodzi? Czy sposób postepowania jest analogiczny do powideł
> śliwkowych czy trzeba wprowadzić jakieś modyfikacje?
>
> Niestety, posiadane przeze mnie przepisy wymagają cukry do innych owoców
> niż śliwki.
>
> Pozdrawiam
>
> Dominik Jan Domin
Od zeszłego roku namietnie robie jabłka z gruszkami, długo sie gotuje (nawet
bardzo) i niestety troche cukru jest potrzebne, chyba ze jabka sa słodkie.
Ale cukier zwykły nie ten zelujacy.
pozdr
Aga
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |