| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-18 03:51:54
Temat: Re: Promocyjny łosoś- do Waldka i nie tylko
Joanna Duszczyńska wrote:(...)
> Osobiście smażę łososia na oleju, ale mam kolegę, który kadzie łososia na
> suchą patelnię i smaży na wytopionym na bieżąco łososiowym tłuszczu...
> Takiego łososia się tylko posypuje odrobiną oregano i jest super...
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
>
>
Czy do takiego smazenia nalezy miec jakas specjalna patelnie
(np od Cygana?) czy tez mozna na kazdej?
Ewa.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-18 22:37:51
Temat: Re: Promocyjny łosoś- do Waldka i nie tylko
Użytkownik "Eva MN" <e...@i...com> napisał w wiadomości
news:3E9F765A.8030100@iquebec.com...
>
>
> Joanna Duszczyńska wrote:(...)
> > Osobiście smażę łososia na oleju, ale mam kolegę, który kadzie łososia
na
> > suchą patelnię i smaży na wytopionym na bieżąco łososiowym tłuszczu...
> > Takiego łososia się tylko posypuje odrobiną oregano i jest super...
>
> Czy do takiego smazenia nalezy miec jakas specjalna patelnie
> (np od Cygana?) czy tez mozna na kazdej?
Chyba można... a nawet na pewno można na takiej nie od cygana, bo oni mają
płytę elektryczną - nie gaz...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |