Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przepraszam, temat stary jak świat - Gofry

Grupy

Szukaj w grupach

 

Przepraszam, temat stary jak świat - Gofry

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-02-03 21:54:45

Temat: Przepraszam, temat stary jak świat - Gofry
Od: "rybak" <r...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Przepis na dobre gofry

rybak


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-02-03 22:04:00

Temat: Re: Przepraszam, temat stary jak świat - Gofry
Od: Rafal Qbiak <r...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

rybak wrote:

> Przepis na dobre gofry

wez ten ktory przyszedl z gofrownica => tylko zanim zaczniesz je
konsumowac poloz na chwile do piekarnika na kratke (piekarnik moze byc
zimny) lub np. na suszarke do naczyn. Gofry po prostu musza
odparowac...
u mnie caly proces wyglada nastepujaco:
podnosze gofrownice i przkladam "gumowe gofry" na kratke do piekarnika.
laduje nastepna porcje do gofrownicy, zamykam. goferki na kratce sa juz
pysznie chrupiace :)

powodzenia
Ralf
www.superpoczta.pl/~rkubiak/kuchnia.php

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

garnek do gotowania na parze
Pascal ryż, banany, figi, mleczko kokosowe
Oooo!!!
! DARIÓSZ ! ZAVILLA !
Jak rozciac filet z indyka na rolade?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »