Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pstrag niezly :-)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pstrag niezly :-)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-03-22 19:23:22

Temat: Pstrag niezly :-)
Od: "cirrus" <n...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kupilismy wczoraj pstarga, niecale 1 kg (za 7 zeta (!) )
Po tzw sprawieniu standard: cytryna, sol, pieprz.
Farsz:
2 cebule pokrojone w kostke
5 pieczarek -//-
ostra papryczka (ile kto woli)
To wszystko zezlocilismy na patelni z oliwa, +sol, ziola prowansalskie, 2
zabki czosnku do zapachu.

Rybe nafaszerowalismy, brzuch spielismy wykalaczkami. Calosc pieklismy w
brytfance przez 0,5h w temp 180^o.
Polecam.
cirrus
PS
Jakby ktos mial pomysl na dobra rybe, to prosze. Ciekawi mnie co mozna
zrobic lepszego (niz smazenie w panierce) z kostek rybnych (najczesciej to
mintaj)?



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-03-24 00:34:47

Temat: Odp: Pstrag niezly :-)
Od: "stsal" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik cirrus <n...@m...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a7g09f$e5$...@p...acn.pl...
<ciach>
> Jakby ktos mial pomysl na dobra rybe, to prosze. Ciekawi mnie co mozna
> zrobic lepszego (niz smazenie w panierce) z kostek rybnych (najczesciej to
> mintaj)?

Poszukaj Ryby w winie Magdaleny Bassett i Ryby po serbsku Monisiątka.
Pyyychaaaa! Obie robiłam z kostek rybnych :)

Anka - stsal



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Zakwas na zur
(none)
Ser w zupie
Przepis na pizze
Czas na uprawe roli

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »