| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-22 19:23:22
Temat: Pstrag niezly :-)Kupilismy wczoraj pstarga, niecale 1 kg (za 7 zeta (!) )
Po tzw sprawieniu standard: cytryna, sol, pieprz.
Farsz:
2 cebule pokrojone w kostke
5 pieczarek -//-
ostra papryczka (ile kto woli)
To wszystko zezlocilismy na patelni z oliwa, +sol, ziola prowansalskie, 2
zabki czosnku do zapachu.
Rybe nafaszerowalismy, brzuch spielismy wykalaczkami. Calosc pieklismy w
brytfance przez 0,5h w temp 180^o.
Polecam.
cirrus
PS
Jakby ktos mial pomysl na dobra rybe, to prosze. Ciekawi mnie co mozna
zrobic lepszego (niz smazenie w panierce) z kostek rybnych (najczesciej to
mintaj)?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-24 00:34:47
Temat: Odp: Pstrag niezly :-)
Użytkownik cirrus <n...@m...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a7g09f$e5$...@p...acn.pl...
<ciach>
> Jakby ktos mial pomysl na dobra rybe, to prosze. Ciekawi mnie co mozna
> zrobic lepszego (niz smazenie w panierce) z kostek rybnych (najczesciej to
> mintaj)?
Poszukaj Ryby w winie Magdaleny Bassett i Ryby po serbsku Monisiątka.
Pyyychaaaa! Obie robiłam z kostek rybnych :)
Anka - stsal
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |