| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-22 15:13:26
Temat: Ser w zupieWitaju bardzo serdecznie,
Prosze o rade - co zrobic, zeby starty, zolty ser
wrzucony do zupy serowej, nie zamianil w chwile po
roztopieniu w kluski i takie dlugasne niby to kluski a
niby nibynuzki ameby - ma to zerowy wplyw na smak [dla
mnie], ale wyglada wybitnie ohydnie i zniechcecajac -
zwlaszcza, jak ten serw kawalkachz lyzki, obslizgly
zwisa?
Z gory dziekuje za konkretna i praktyczna odpowiedz.
pozdr,
E.V.
wpadnijta ponizej
od razu zrobisz sie glodny!
tyla przepisow nigdzie indziej chyba w necie nie
znajdziecie
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-22 15:23:11
Temat: Re: Ser w zupie
"Merlin" <m...@m...pl>
> Witaju bardzo serdecznie,
> Prosze o rade - co zrobic, zeby starty, zolty ser
> wrzucony do zupy serowej, nie zamianil w chwile po
> roztopieniu w kluski i takie dlugasne niby to kluski a
> niby nibynuzki ameby - ma to zerowy wplyw na smak [dla
> mnie], ale wyglada wybitnie ohydnie i zniechcecajac -
> zwlaszcza, jak ten serw kawalkachz lyzki, obslizgly
> zwisa?
> Z gory dziekuje za konkretna i praktyczna odpowiedz.
>
> pozdr,
> E.V.
> wpadnijta ponizej
> od razu zrobisz sie glodny!
> tyla przepisow nigdzie indziej chyba w necie nie
> znajdziecie
Pewnie nie powinnam sie wtracac, tylko isc do domu przyrzadzac tam
smaczny posilek ;) ale czemu nas tu Grzegorz "Mniammniam" Ostrowski
nawiedza w tylu osobach (z ostatnich 30 minut: Merlin, PizzaMan, Sikawka)
i czy tylko ja mam wrazenie, ze tresc postu jest przykrywka dla tego
urla do klikania w sygnaturce?
Pozdrawiam :)
Evva z mieszanymi uczuciami.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-22 15:32:09
Temat: Re: Ser w zupie
> Pewnie nie powinnam sie wtracac, tylko isc do domu
przyrzadzac tam
> smaczny posilek ;) ale czemu nas tu Grzegorz
"Mniammniam" Ostrowski
> nawiedza w tylu osobach (z ostatnich 30 minut: Merlin,
PizzaMan, Sikawka)
> i czy tylko ja mam wrazenie, ze tresc postu jest
przykrywka dla tego
> urla do klikania w sygnaturce?
> Pozdrawiam :)
Droga Evvo!
Mnie chodzilo o problem sera w zupie - co zrobic, zeby
sie zamienial po rozpuszczeniu w gluty.
Bylbym szalenie wdzieczny i zobowiazany, jesli bym
mogl otrzymac odpowiedz na nurtujace mnie pytanie.
To wszystko.
pozdr,
E.V.
poza tym... kliknij!
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-22 16:53:26
Temat: Re: Ser w zupieOn Fri, 22 Mar 2002 15:32:09 +0000 (UTC), m...@m...pl
(GorgonzolaWomen) wrote:
>Droga Evvo!
>Mnie chodzilo o problem sera w zupie - co zrobic, zeby
>sie zamienial po rozpuszczeniu w gluty.
Domyślam się, że miało być "żeby się nie zamieniał" ;>
Trzyj parmezan, a nie dowolny żółty, a będzie dobrze.
>Bylbym szalenie wdzieczny i zobowiazany, jesli bym
>mogl otrzymac odpowiedz na nurtujace mnie pytanie.
>To wszystko.
>pozdr,
>E.V.
>poza tym... kliknij!
To będzie ostatni raz, kiedy się wypowiem na ten temat
(pewnie udasz, że nie wiesz, o co mi chodzi), ale z całą
pewnością po takiej nachalnej reklamie nie kliknę tam już
nigdy.
Polecam długi spacer i przemyślenie paru spraw.
Pozdrawiam,
Evva
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-22 19:18:22
Temat: Re: Ser w zupie
> Polecam długi spacer i przemyślenie paru spraw.
> Evva
Droga Evvo
A jak mnie nie stac na parmezan, to co mam zrobic?
Bylem na spacerze - nie znalazlem odpowiedzi na jedno
pytanie: jak zadac pytanie tym, ktorych uwaza sie za
fachowcow, zeby miec szanse uzyskac konkretna
odpowiedz [vide: tysiace podobnych sytuacji ponizej],
a nie byc narazonym na czytanie wszystkiego, co nie
zwiazane z pytaniem...???
pozdr,
E.V.
nie rozumiem tez dlaczego nie chcesz klikac
w to, co ponizej - przeciez tam smacznie jest mocno!
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-22 21:17:01
Temat: ubawilam sie
hehe
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-22 21:29:07
Temat: Re: OT dla MechciMechcia twoj prowider odrzuca systamatycznie mojego. Wiec ci tylko
odpowiem na twoj email: potrawa klucz dla KT to golonka
MechaGodzilla a écrit :
> hehe
>
> Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-23 14:51:20
Temat: Re: OT dla Mechci
Użytkownik "Ania Nieszkowska" <n...@n...fr> napisał w wiadomości
news:3C9BA223.C6C7149D@noos.fr...
> Mechcia twoj prowider odrzuca systamatycznie mojego. Wiec ci tylko
> odpowiem na twoj email: potrawa klucz dla KT to golonka
>
Czemu mi to umknelo? Bozesz Ty moj! Zaciagnelam Szefowa do baru
wegetarianskiego zamiast na golonke:(((
--
DanaB
www.kuchnia.com.pl
d...@n...pl
"Och, gdyby ktoś chciał zjeść to co ugotuję..."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-23 15:30:32
Temat: Re: OT dla Mechci"DanaB" <d...@n...com.pl> a écrit dans le message news:
3...@n...vogel.pl...
>
> Użytkownik "Ania Nieszkowska" <n...@n...fr> napisał w wiadomości
> news:3C9BA223.C6C7149D@noos.fr...
> > Mechcia twoj prowider odrzuca systamatycznie mojego. Wiec ci tylko
> > odpowiem na twoj email: potrawa klucz dla KT to golonka
> >
> Czemu mi to umknelo? Bozesz Ty moj! Zaciagnelam Szefowa do baru
> wegetarianskiego zamiast na golonke:(((
> --
...nie martw sie, Krysia u nas chciala koniecznie golonke z kapusta, wiec
warzywa tysz lubi !
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |