Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Racuchy i ocet

Grupy

Szukaj w grupach

 

Racuchy i ocet

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-12-02 08:41:31

Temat: Racuchy i ocet
Od: "Ktos" <n...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Podobno jesli do drozdzowych racuchow dodamy spirytusu albo octu, to beda mniej
chlonac tluszcz. Spirytusu ani wodki w domy akurat nie mam wiec zostaje ocet.
Czy ktos to wyprobowal?
Ile trzeba dodac octu 10% na 1/2 kg maki, aby zadzialalo ale jednoczesnie zeby
ocet nie byl wyczuwalny w smaku?
Czy ocet napewno nie zaszkodzi drozdzom?
Czy ocet mozna zastapic kwaskiem cytrynowym? Jesli tak, to tez pytanie jak duzo
trzeba go dac.


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

polędwica wieprzowa nadziewana paluszkami krabowymi
co z buraków ?
pierniczki
Nieświeży chleb
Makaron sojowy rozmaitości (smażony)-jak?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »