Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rafaello na krakersach - zrobilam - watpliwosci...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rafaello na krakersach - zrobilam - watpliwosci...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-01-13 17:15:45

Temat: Re: Rafaello na krakersach - zrobilam - watpliwosci...
Od: "degr" <f...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

"ulla" wrote:

>> Chodzi mi o ugotowanie budyniu - z tych skladnikow ma powstac ?
>
> z mojej wiedzy na ten temat wynika że należy w szklance mleka
> zmiksować 2-3 zółtka 2 łyzki mąki ziemniaczanej i 3 łyżki mąki
> i wlać do gotującego sie mleka z cukrami i gotując dalej miksować żeby
> grudki nie powstały, no a potem wystudzić

Skad te jajka ?!
Sam sie domyslalem, ale wolalem zapytac, ze po prostu po dodaniu mleka z
mąkami do mleka z cukrami powstanie budyn.
Czyz nie o to chodzi ?





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

klasyczna pizza - straaasznie długie
koktajl orgazm
wędzenie w Zepterze
Moj dzisiejszy obiad
Ciasto z orzechami i kremem karpatkowym

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »