Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-05-07 17:55:08

Temat: Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net> szukaj wiadomości tego autora

MonisiaNSX-R <m...@i...com> wrote:
> HELP HELP HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!
Houston, we have a problem... ;-) Odezwałam się, ale nie wiem, czy taki odzew
Cię satysfakcjonuje :-) Na pocieszenie jeszcze jeden pomysł, tym razem z
kokosem, bardzo prosty:

Pieczemy biszkopt czekoladowy jak do tortu szwarcwaldzkiego. Przecinamy na
trzy części, nakrapiamy (z lekka) malibu. Ubijamy pół litra kremówki z trzema
łyżkami cukru pudru. Wsypujemy 100 gramów wiórków kokosowych i delikatnie
mieszamy. Przekładamy tort. Dekorujemy wiórkami z ciemnej czekolady. I tyle
:-)

Anetek
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 76478 A...@c...ch
:`.__.': http://2510053385/~aneta/ *----* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-05-07 21:07:07

Temat: Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!
Od: "MonisiaNSX-R" <m...@i...com> szukaj wiadomości tego autora

OJ nawet nie wiesz jaki ogromny kamien z serca mi spadl! Jestes BOSKA :)
dzieki serdeczne za te 2 przepisy:) Nie musisz ich specjalnie testowac, tym
ja sie powinnam zajac! Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI :)
MonisiaNSX-R
--

> Houston, we have a problem... ;-) Odezwałam się, ale nie wiem, czy taki
odzew
> Cię satysfakcjonuje :-) Na pocieszenie jeszcze jeden pomysł, tym razem z
> kokosem, bardzo prosty:
>
> Pieczemy biszkopt czekoladowy jak do tortu szwarcwaldzkiego. Przecinamy
na
> trzy części, nakrapiamy (z lekka) malibu. Ubijamy pół litra kremówki z
trzema
> łyżkami cukru pudru. Wsypujemy 100 gramów wiórków kokosowych i delikatnie
> mieszamy. Przekładamy tort. Dekorujemy wiórkami z ciemnej czekolady. I
tyle
> :-)
>
> Anetek
> --
> ....
> .' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 76478 A...@c...ch
> :`.__.': http://2510053385/~aneta/ *----* Home: a...@a...net
> `....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 15:01:07

Temat: Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net> szukaj wiadomości tego autora

MonisiaNSX-R <m...@i...com> wrote:

> OJ nawet nie wiesz jaki ogromny kamien z serca mi spadl! Jestes BOSKA :)
> dzieki serdeczne za te 2 przepisy:) Nie musisz ich specjalnie testowac, tym
> ja sie powinnam zajac! Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI :)
Ten kokosowy przepis jest przetestowany, takoż samo jak i z osobna czekoladowy
biszkopt i krem cytrynowy, i jedno i drugie przezacności wielkiej. Połączenie
też powinno być OK. Opisz rezultaty :-)

Anetek
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 76478 A...@c...ch
:`.__.': http://2510053385/~aneta/ *----* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: mozzarella
Rafaello wg sassanach!
Re: ANETEK ODEZWIJ SIE!
Re: [OT] czy to po holendersku?
Najlepszy kuchenny sprzet - szybko i tanio

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »