| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-08-24 08:10:05
Temat: Ajwar -wyszedł dziwnyCześć
robiłam ajwar według przepisu grupowego ale mam pewne wątpliwośći.
-Czy ten smród bakłażanów po przypieczeniu to normalne? Zanim obrałam że
skóry to ledwo przeżyłam.
-No i smak jakis taki właśnie mdławo-smrodliwy.
A może ja jestem "uczulona" na zapach bakłażana.
Na zimno znacznie lepiej smakuje, byc moze dlatego że go nie czuć.
Katarzyna -Rzeszów
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-08-24 14:04:16
Temat: Re: Ajwar -wyszedł dziwnyKatarzyna napisał(a):
> Cześć
> robiłam ajwar według przepisu grupowego ale mam pewne wątpliwośći.
> -Czy ten smród bakłażanów po przypieczeniu to normalne? Zanim obrałam że
> skóry to ledwo przeżyłam.
> -No i smak jakis taki właśnie mdławo-smrodliwy.
> A może ja jestem "uczulona" na zapach bakłażana.
> Na zimno znacznie lepiej smakuje, byc moze dlatego że go nie czuć.
Kupiłaś zbyt duży znaczy się stary. Następnym razem weź taki co mieści
się w dłoni.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-08-25 13:59:04
Temat: Re: Ajwar -wyszedł dziwnyDzieki
w przepisie było "średnie bakłazany" wiec kupiłam taki ok 15 cm. wychodzi
na to że takie to juz za stare.
Katarzyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |