| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-06-19 08:13:05
Temat: Re: BUDYŃ
Użytkownik kasiek <k...@w...ps.pl> w wiadomości do grup dyskus
yjnych napisał:9gmtrj$3d3$...@z...man.szczecin.pl...
> napiszcie jak zrobic żeby był jakis inny...
> ja czasem do czekoladowego daję rodzynki.
> kachna
Do czekoladowego rodzynki i obowiazkowo starta drobniutko czekolada na tarc
e . Do waniliowego, smietankowego - dzem wisniowy slodki - punktowo lyzeczka
tu i tam...ale to bija dodatkowe kalorie.....
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-06-19 08:13:07
Temat: Re: BUDYŃ
kasiek <k...@w...ps.pl> wrote in message
news:9gmtrj$3d3$1@zeus.man.szczecin.pl...
> napiszcie jak zrobic żeby był jakis inny...
> ja czasem do czekoladowego daję rodzynki.
ja uwielbiam budyn, najchetniej czekoladowy lub waniliowy z herbatnikami. Do
miaseczki herbatnik, na to troche budyniu, znowu herbatnik, budyn, ... Jem
zaraz jak troszke przestygnie (jakies 5 minut).
sprobuj jest pyszne
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:18:19
Temat: BUDYŃnapiszcie jak zrobic żeby był jakis inny...
ja czasem do czekoladowego daję rodzynki.
kachna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:20:36
Temat: Re: BUDYŃUwagi prosze na e-mail
--
>>> JacekK <<<
====================================================
=
Cytat dnia :
"Jedyna możliwość żonatego mężczyzny by mieć w domu ostatnie zdanie to
przyznać żonie rację"
[Victorio de Sica]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:22:43
Temat: Re: BUDYŃSor....to nie tu......:(
--
>>> JacekK <<<
====================================================
=
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:29:11
Temat: Re: BUDYŃwziac puree owocowe (tzn przetrzec dowolne uduszone owoce albo
zmiksowane truskawki, czarne porzeczki, etc) , wymieszac z
budyniem waniliowym ubic bialka na bezowo, delikatnie wmieszac do
owocowej mieszaniny, wstawic do lodowki, Po jakim czasie czesto
do lodowki zagladac pod pozorem sprawdzania "czy to juz".... po
tutejszemu taki deser nazywa sie "fruit fool" (i odpowiednio
zamieniac "fruit" na to, co w nim jest. Bardzo tradycyjny jest z
agrestu). Oryginalna wersja nie uzywa bialek tylko smietanke.
ubita. a mnie na sama mysl az cholesterol skacze.
Krysia
>napiszcie jak zrobic żeby był jakis inny...
>ja czasem do czekoladowego daję rodzynki.
>kachna
>
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:44:16
Temat: Re: BUDYŃOn Tue, 19 Jun 2001 10:50:27 +0200, "Robert A."
<x...@p...onet.pl> wrote:
>
>> Do czekoladowego rodzynki i obowiazkowo starta drobniutko czekolada na
>tarc
>> e . Do waniliowego, smietankowego - dzem wisniowy slodki - punktowo
>lyzeczka
>> tu i tam...ale to bija dodatkowe kalorie.....
>>
>>
>> Jola L-L
>>
>dzem to do kiślu ;-)
>ra
>
a dlaczego?
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:50:27
Temat: Re: BUDYŃ
> Do czekoladowego rodzynki i obowiazkowo starta drobniutko czekolada na
tarc
> e . Do waniliowego, smietankowego - dzem wisniowy slodki - punktowo
lyzeczka
> tu i tam...ale to bija dodatkowe kalorie.....
>
>
> Jola L-L
>
dzem to do kiślu ;-)
ra
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 08:58:16
Temat: BudynJa do mojego budyniu dodaje wiorki kokosowe. Wszyscy uwielbiaja. Maria
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-06-19 09:07:50
Temat: Re: BUDYŃ> dzem to do kiślu ;-)
> ra
pierwszem slyszem...
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |